Praktijkonderzoek Veehouderij

Kennismarkt voor groepen veehouders: Afdelingen, studiegroepen en VVB's

Ieder jaar lopen agrarische studiegroepen en GLTO afdelingen tegen hetzelfde probleem aan: het samenstellen van een interessant, leerzaam en afwisselend programma. Om hen van nieuwe ideeën te voorzien en te inspireren organiseren het Praktijkonderzoek van de Animal Sciences Group en GLTO Projecten de Kennismarkt voor Groepen Veehouders op 16 en 23 september 2003 in Heino en Hengelo (GLD).

Tijdens deze kennismarkt bieden zeer veel diverse bedrijven hun producten en diensten aan. Contactpersonen van studiegroepen en afdelingen kunnen tijdens deze kennismarkt hun interesse richting de bedrijven kenbaar maken en kijken wat de bedrijven te bieden hebben. Hierbij kan het gaan om complete cursusprogramma's maar ook om inleidingen en/of demonstraties.

De kennismarkten vinden plaats op twee locaties:
* 16 september 2003 Praktijkcentrum Aver Heino van 13.15 uur tot 16.00 uur

* 23 september 2003 Praktijkcentrum de Marke, Hengelo (gld) van 13.15 uur tot 16.00 uur.

Naast de bedrijven die zich tijdens beide middagen presenteren zijn ook de stallen op de proefbedrijven open. Ook demonstreren een aantal bodemonderzoekbureaus hoe zij de bodemkwaliteit beoordelen en hoe veehouders deze gegevens kunnen gebruiken in hun bedrijfsvoering. Kortom: de kennismarkt is voor de contactpersonen van studiegroepen, afdelingen en verenigingen een nuttig instrument om te komen tot een leerzame invulling van de (winter)programma's.

Mochten bedrijven interesse hebben in deelname aan deze kennismarkt, dan kan men contact opnemen met Bert Muller of Judith Huiting-Minderman.

Informatie

Voor meer informatie over de kennismarkt kunt u contact opnemen met Judith Huiting-Minderman, Praktijkonderzoek van de Animal Sciences Group tel. (0320) 293480 of met Bert Muller, GLTO Projecten, tel (0570) 662810.

---

© Praktijkonderzoek - Animal Sciences Group - Wageningen UR. Laatst bijgewerkt: 01-08-2003 08:26.
Mail vragen en opmerkingen over de Praktijkonderzoek Website naar: webmaster.po.asg@wur.nl