Gemeente Eindhoven

Persbericht: 9 september 2003, no. 156

Inloopavond 3e fase park Meerland in Meerhoven

Op dinsdag 16 september a.s. organiseert de gemeente Eindhoven van 17.00 21.00 uur een inloopavond over de inrichting van een gedeelte van park Meerland in Meerhoven. Het betreft de noordelijkste punt van het park dat wordt begrensd door de bedrijventerreinen Park Forum en Flight Forum.

Kenmerkend voor dit gedeelte van het park is dat er naast rustige plekken ook avontuurlijke plekken komen waar van alles te doen is. Meest opvallende onderdelen van het plan zijn de park- en spottershill, de ecologische verbindingszone, een appartementengebouw en de entree van Zandrijk

Het doel van de inloopavond is om belanghebbenden en belangstellenden inzicht te geven in de concrete inrichting van dit deel van het park en. Met behulp van een grote overzichtstekening en door middel van een doorlopende powerpoint-presentatie en mondelinge toelichting wordt informatie gegeven over de plannen. Uiteraard bestaat er tijdens de avond alle gelegenheid om vragen te stellen en opmerkingen te maken.

De inloopavond wordt gehouden op dinsdag 16 september van 17.00 21.00 uur. Tijdens deze uren kunnen belangstellenden vrij in- en uitlopen om zich op de hoogte te stellen van de plannen. De avond wordt gehouden in het Informatiecentrum Meerhoven, Zandkasteel 43 in Eindhoven.

© 2003 Gemeente Eindhoven