START-END BV


Online veiling van failliet veilinghuis

12 september 2003, Vandaag maakt Start-end bekend dat ze in opdracht van de curator de activa van veilinghuis Palace Auction Scheveningen gaat veilen via www.start-end.nl. Onder de virtuele hamer gaan juwelen, tapijten, kunst, schilderijen, de veilingapparatuur en diverse hardware.

Bij Palace Auction Scheveningen werd iedere zondag een vaste reeks van goederen geveild. Palace Auction Scheveningen is opgericht in 1993 na de renovatie van de Palace Promenade. Tijdens deze renovatie wist het veilinghuis beslag te leggen op misschien wel de meest unieke locatie van Scheveningen.

Maurits Koster van Start-end kreeg vrij onverwachts telefoon van de curator. . De eigenaren van Palace Auction Scheveningen zijn al decennia lang actief in het veilingwezen. Ze liepen ook met de tijd mee door het online publiceren van catalogi. Er waren zelfs plannen om online met de veilingen mee te kunnen bieden. Het is spijtig dat door de recessie dit veilinghuis genoodzaakt werd te stoppen..

Op 16 september 2003 is er een kijk- en bieddag tussen 12.00 en 14.00 uur op de Palacestraat 8 in Scheveningen. Bezoekers hebben de mogelijkheid om direct te kopen via het buy-now systeem. De kavels staan op www.start-end.nl.

Einde

Profiel Start-end:
Sinds september 2000 biedt Start-end als eerste Nederlandse bedrijf een nieuwe dienst voor curatoren, banken en bedrijven. Start-end onderscheidt zich door gebruik te maken van nieuwe middelen zoals een online marktplaats en database gedreven verkooptechnieken. Start-end is echter meer dan alleen een bedrijf dat zich richt op ondersteuning bij het doorstarten van bedrijven en het veilen van bedrijfsactiva op internet. Het biedt een compleet pakket van diensten, zoals taxaties, ICT-waardering, interim management, het veiligstellen van roerende zaken, inventarisatie van debiteuren, orderportefeuille en onderhanden werk en het maken van kosten/baten analyses.

Het management van Start-end bestaat uit drs. Hendrik Jan van Es en drs. Maurits Koster. Bij het bedrijf werken 10 medewerkers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Start-end B.V.
Keienbergweg 3
1090 GL Amsterdam
Tel. +31 (0)20 452 4712
Fax. +31 (0)20 423 22 10

info@start-end.nl

12 sep 03 09:00