Gemeente Best

15-09-2003
Aanvulling gemeentegids

AANVULLING GEMEENTEGIDS
Vorige week zijn door de Stichting Scouting Oud Best de laatste gemeentegidsen huis-aan-huis bezorgd in alle wijken van Best. ( Let op: bij adressen met een "Nee-Nee"-sticker mag de gids niet worden bezorgd.)
Mocht u desondanks geen gids ontvangen hebben, dan verzoeken wij u dit door te geven aan de receptie van het gemeentehuis, telefoon: 360911. Hier kunt u ook altijd een gemeentegids halen.
Bij controle van de inhoud is gebleken dat een belangrijke (gemeentelijke) instantie per abuis niet is vermeld. Deze had moeten staan op pagina 19 van de nieuwe gids onder het hoofdstuk "Directie Welzijn/ afdeling Sociale Zaken". Het gaat om de volgende adviesraad:

Adviesraad Sociale Voorzieningen
Voorz.: Mevr. drs. V.J. Scharten
Secr.: H. Schocke, p/a Raadhuisplein 1, 5683 EA Best, tel. 0499-360381.
Postadres: Postbus 96, 5680 AE Best.

De Adviesraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het gemeentebestuur over het beleid met betrekking tot de Algemene Bijstandswet en aanverwante wetgeving. Het doel is om de situatie van mensen, die aangewezen zijn op een uitkering, te bespreken en waar mogelijk te verbeteren.
De Adviesraad bestaat uit acht personen: vier zijn gekozen uit de kring van uitkeringsgerechtigden en vier zijn gekozen als vertegenwoordiger van een maatschappelijke organisatie.