Gemeente IJsselstein


Werkzaamheden nieuwe toerit A2 bij Nieuwegein vrijdag, september 05, 2003 - 09:49 CET

In de avond en de nacht van 16 en 17 september worden rijstroken afgesloten en omleidingroutes ingesteld vanwege werkzaamheden aan de nieuwe toerit naar de A2 bij Nieuwegein en de nabijgelegen Weg naar de Poort.
Tijdens de afsluitingen worden de omleidingroutes met borden aangegeven.
Op 18 september overdag, moet het verkeer rekening houden met zeer ernstige vertraging vanwege werkzaamheden op het kruispunt Weg naar de Poort-toe-/afrit nr. 9 rijksweg A2.

Afsluitingen dinsdag 16 september en woensdag 17 september, beiden tussen 20:00 en 06:00 uur
Al het verkeer komende uit IJsselstein over de N210 en de Utrechtseweg richting Nieuwegein en de oprit A2 richting Utrecht/Amsterdam wordt omgeleid.
Al het verkeer komende uit Nieuwegein over de Wijkerslootweg, Weg naar de Poort, Buizerdlaan en de Batauweg richting rijksweg A2 Utrecht/Amsterdam wordt omgeleid.
Al het verkeer van de A2 (Utrecht richting Den Bosch) richting Nieuwegein wordt bij afrit 9 doorverwezen naar afrit 10 (Nieuwegein Zuid).
Al het verkeer van de A2 (Utrecht richting Den Bosch) richting IJsselstein kan gewoon gebruik blijven maken van afrit 9. De omleidingen betekenen een vertraging van ca. 15 minuten.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Koevoets van de provincie Utrecht, tel. (030) 258 33 93.
Op de homepage van www.provincie-utrecht.nl onder 'verkeer en vervoer', 'provinciale weg N210' vindt u de meest actuele informatie over de werkzaamheden op en rond de N210.