Gemeente Woerden

Week van de vooruitgang

16 - 22 september a.s. groen licht voor duurzame mobiliteit In de Week van de vooruitgang worden, door het Platform Duurzaam Woerden, in de gemeente verschillende activiteiten georganiseerd om de problemen van het groeiende autoverkeer onder de aandacht te brengen. In de periode van 16 september tot en met 22 september a.s. wordt duidelijk gemaakt dat het anders kan en moet èn dat er goede alternatieven zijn.
Woensdag 17 september staat in het teken van Op Voeten en Fietsen naar school. Breng deze dag uw kind eens niet met de auto, maar ga wandelen of fietsen. Behalve dat wandelen en fietsen gezond is, bevordert het ook nog eens de veiligheid rond de schoolomgeving.
Vrijdag 19 september staat in het teken van fietsen naar uw werk. Fiets wat vaker, het is goed tegen de stress en u bent minder vaak ziek. Ook parkeerproblemen zijn niet meer aan de orde.
Vrijdag 19 september is in Woerden de dag van het debat. Van 9.30 tot 11.30 uur gesproken wordt gesproken over (duurzame) mobiliteit op het bedrijventerrein Middelland. Het gesprek vindt plaats op het stadhuis in Woerden.
Zaterdag 20 september gratis busvervoer met de busonderneming BBA-Connexgroep in Woerden inclusief de kernen Harmelen, Zegveld en Kamerik naar het koopcentrum en de streekmarkt.
Zondag 21 september autovrije dag in de Gemeente. Tevens verschillende gratis sportieve activiteiten bij sportpark Cromwijck in Woerden.

Wilt u meer informatie, dan kunt u de volgende websites bezoeken:
* www.fietsnaarjewerk.nl

* www.weekvandevooruitgang.nl