RTV West

Schaduwkabinet bji 89.3 Radio West op Prinsjesdag

12 september 2003

Tijdens Prinsjesdag 2003 schuift tussen 15.00 en 16.00 uur in de studio van 89.3 Radio West een eigen Schaduwkabinet aan. Een kabinet van mensen uit het veld, die weten waar ze over praten. Onder de bezielende leiding van Schaduw premier Aad van der Luit (organisator van de Lakenfeesten te Leiden) becommentarieert Het Schaduwkabinet de gepresenteerde miljoenennota.
Wat voor plannen hebben de minister van Buitenlandse Zaken Janny Lispet (actieve buurtbewoonster Haagse Schilderswijk) en de minister van Economische Zaken, de bekende Haagse zakenman Mathieu Horlait? Hoe pakt minister van Sociale Zaken, Van Ginkel, de werkloosheid aan. Hij heeft over de hele wereld zelf gewerkt aan de armoedebestrijding. Vanuit het onderwijsveld is student geschiedenis en politicologie Giel Groeneveld benoemt tot minister van Onderwijs. Hoeveel geld moet er naar onderwijs en gaat dat ten koste van de zorg? Dat zal collega minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de Haagse huisarts Jos Rensing, hem niet in dank afnemen. De schaduwminister van Verkeer en Waterstaat, Van Ruyten, is in het dagelijks leven directeur van een autorijschool. Wat is zijn visie op de plannen van minister Peijs van V&W?

Luister dus dinsdag 16 september naar 89.3 Radio West, met de hele dag speciale reportages over Prinsjesdag, aandacht voor de Rijtoer en de gevolgen van de gepresenteerde miljoenennota voor de regio. En tussen 15.00 en 16.00 uur Het Schaduwkabinet! TV West Nieuws zendt s avonds een reportage over Het Schaduwkabinet uit.

10 september 2003
Educatieve TV start weer op TV West

4 september 2003
89.3 Radio West in moeilijke periode

22 augustus 2003
89.3 Radio West terug naar school in Leiden