ChristenUnie


André Rouvoet start weblog Maandag 15 September 2003 - 17:16

André Rouvoet, fractievoorzitter van de ChristenUnie, en zijn voorlichter Nico Schipper starten morgen, dinsdag 16 september op www.andrerouvoet.nl en op www.tweedekamer.christenunie.nl met een weblog.

In het digitale dagboek "Op de voet" vertelt André Rouvoet over zijn leven als parlementariër en becommentarieerd actuele politieke ontwikkelingen. Nico Schipper zal de lezer meenemen bij verschillende Tweede Kameractiviteiten en het reilen en zeilen binnen de ChristenUnie-fractie.

Rond de verkiezingen van 2002 heeft Rouvoet al enkele weken een dagboek op zijn site www.andrerouvoet.nl bijgehouden.

Op Prinsjesdag 2003 pakt hij de draad weer op. "Op de voet" is geen dagboek in de traditionele zin van het woord. André Rouvoet: "Ik zal regelmatig bijdragen op mijn site zetten. Dat kan meerdere keren op een dag gebeuren, maar soms zal ik ook een dagje overslaan". Naast André Rouvoet heeft ook ChristenUnie-parlementariër Arie Slob een dagboek. Hij publiceert zijn dagboek sinds januari 2002 elke week op www.arieslob.nl. De weblogs van André Rouvoet en Nico Schipper kunt u ook vinden via de algemene site van de ChristenUnie www.christenunie.nl

---