Rijn & Venen, 10.25 uur

Utrecht 16-09-2003 - Persberichten voor het district Rijn & Venen

Bromfietscontrole
MAARSSEN- Op het Bisonspoor heeft de politie maandagavond een bromfietscontrole gehouden. Negentien personen kregen een procesverbaal voor uiteenlopende redenen, zoals het niet hebben van een certificaat, te hard rijden en het niet dragen van een (goedgekeurde) helm.

Handel in softdrugs
MIJDRECHT- Maandag werden omstreeks 16.20 uur twee verdachten op heterdaad aangehouden voor handel in softdrugs. Een 24-jarige man uit Mijdrecht verkocht softdrugs aan een 16-jarige plaatsgenoot. Bij de 24-jarige man werd softdrugs en harddrugs aangetroffen. Bij de 16-jarige jongen is softdrugs aangetroffen. Beide verdachten zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor. De drugs zijn in beslag genomen.

Rijbewijs ingenomen voor rijden onder invloed
MIJDRECHT- In de nacht van maandag op dinsdag is een 30-jarige vrouw uit Mijdrecht staande gehouden op de Molenland. Omstreeks 00.25 uur wilden de agenten haar laten blazen, maar de vrouw had, naar eigen zeggen, te weinig lucht. De vrouw is vervolgens meegenomen naar het bureau. Uit de ademanalyse bleek dat ze 630 ug/l in haar lichaam had. Ze kreeg een rijverbod van zeven uur en het rijbewijs van de vrouw is ingenomen. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.