Politie Noord- en Oost Gelderland

Motorrijder gewond
Apeldoorn, Aluminiumweg
15 sept. om 22.19 uur
Een 43 jarige motorrijder uit Apeldoorn is gewond geraakt bij een aanrijding en is met onbekend letsel overgebracht naar het Lukas. De motorrijder kreeg geen voorrang op de kruising van een 20 jarige bestuurder van een personenauto uit Apeldoorn en een aanrijding was het gevolg.

Diefstal personenauto
Wenum Wiesel, Kathage
De personenauto van een 38 jarige inwoner uit Wenum Wiesel is in de nacht van zondag op maandag weggenomen. Het betreft een zwarte Volkswagen GTI 1.8 turbo met kenteken: 21-NB-GT.

Diefstal personenauto
Apeldoorn, carpoolparkeerplaats Zutphensestraat
De personenauto van een 47 jarige inwoner uit Doetinchem is op 15 sept tussen 09.00 en 16.25 van de carpoolparkeerplaats weggenomen. Het betreft een VW Golf tdi met kenteken: JV-BD-49. Kleur is onbekend.

Rijden op gestolen bromfiets
Apeldoorn, Het Rietveld
Een 17 jarige bestuurder van een bromfiets uit Apeldoorn en zijn passagier droegen geen helm. Bij controle bleek dat hij niet in bezit was van een certificaat. De bestuurder is voor beide zaken bekeurd en de passagiers is bekeurd terzake het niet dragen van de helm. Tevens bleek dat de bromfiets als gestolen gemeld stond. De 17 jarige is aangehouden en voorgeleid. Proces verbaal wordt opgemaakt.

Brand in school
Apeldoorn, Chroomweg
16 sept. om 01.39 uur
Door onbekende oorzaak is in een bijgebouw van een school brand ontstaan. De brandweer was snel ter plaatse en kon de brand blussen. De brand is vermoedelijk ontstaan in de ingang van het gebouw.

Einde berichten
Voor informatie
Bert Top
Tel: 038 3751050