Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 16 september 2003

Rood - licht controle

GOIRLE - Agenten van het team Leijdal hebben gisteren, tussen 15.30 uur en 16.30 uur een rood licht controle gehouden op de kruising Tilburgseweg met de Kalverstraat. In totaal werden er 14 bekeuringen uitgeschreven, waarvan 9 voor fietsers, 2 voor bromfietsers en 2 voor personenauto`s

Huisvredebreuk

TILBURG - Gisteren, rond de klok van 21.15 uur, hebben agenten in de Generaal Winkelmanstraat een 47-jarige Tilburger aangehouden. De Tilburger, die al een ontzegging voor de woning had, was wederom zonder toestemming van de bewoners naar binnen gegaan. De bewoners stelden de politie in kennis omdat de man niet wilde vertrekken. Ook in het bijzijn van de agenten bleef de Tilburger bij zijn besluit. Hierop werd de man aangehouden.

Rijden onder invloed

TILBURG - Vanmorgen, rond 03.45 uur controleerden agenten in de Koestraat een 38-jarige Tilburger, die op dat moment een auto bestuurde. De man bleek onder invloed van alcohol te zijn. Op het bureau werd van de man een bloedproef afgenomen. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Voorzien van een rijverbod van 24 uur kon de man huiswaarts keren.

Beroving

TILBURG - Op maandagmiddag, rond 15.30 uur, werd een 12-jarige jongen uit Tilburg het slachtoffer van een beroving. De jongen fietste over de Karel Doormanweg op weg naar huis. Voor het viaduct werd de jongen aangesproken door twee onbekende mannen, die vroegen of hij wilde stoppen. Meteen hierop pakte een van de mannen de rugzak van de jongen waardoor hij wel moest stoppen. Onder bedreiging van een mes werd vervolgens zijn fiets afhandig gemaakt.

Verkeerscontrole

TILBURG - In het kader van de verkeersactie "De scholen zijn weer begonnen", hebben agenten van het team Wilhelminapark vanmorgen rond de klok van 07.00 uur, in de omgeving van de Ringbaan West, een verkeerscontrole gehouden.
In totaal werden er 28 bekeuringen uitgeschreven. Achttien hiervan waren bestemd voor het rijden door rood licht. De overige bekeuringen werden uitgeschreven voor het rijden zonder helm, het niet bij hebben van een bromfietscertificaat en het niet dragen van de autogordel.
---

---

Bron: Desiree Brabers