Persbericht

Xerox voorop in kleurenprinten via het netwerk

Xerox Phaser 6250 print 24 ppm: de snelste in haar klasse

Amstelveen, 16 september 2003 -- Xerox Corporation vergroot haar voorsprong in snelheid met de introductie van de Xerox Phaser 6250 single pass kleurenprinter, de snelste netwerkkleurenprinter in haar klasse. De Phaser 6250 print 24 pagina's per minuut in kleur en zwart/wit. Dit biedt de prestaties en de productiviteit om beter te werken in kantoren.

"Xerox is er trots op producten te leveren die aan de vraag naar snelheid en productiviteit beantwoorden", zegt Mark Anderson, business manager A4 colour Xerox Europe â¤" Office Operations. "De Phaser 6250 past in de trend van de markt richting kleurenprinten door een hoge snelheid in kleur voor kantoorwerkgroepen te bieden."

De aanvangsprijs van de Phaser 6250 bedraagt 2.349 euro ex btw. Deze machine heeft een 700 MHz-processor, de snelste in deze klasse, waardoor de totale snelheid toeneemt en de tijd om op afdrukken te wachten afneemt. De snelheid van de Phaser 6250 is ruim 50% hoger ten opzichte van gelijk geprijsde modellen van andere printerfabrikanten, waarbij Xerox nóg meer RAM, CPU-snelheid en uitbreidingsmogelijkheden voor alle configuraties biedt. Op kwaliteit is niet bespaard: de volle resolutie van 2400 dpi is beschikbaar op de genoemde snelheid. Zelfs Photo-mode is mogelijk op de volle 24 ppm op alle netwerkconfiguraties, waardoor gebruikers afdrukken met fotokwaliteit in eigen huis kunnen vervaardigen.

De Phaser 6250 is ideaal voor middelgrote tot grote werkgroepen. De machine is verkrijgbaar in vijf verschillende configuraties, waardoor werkgroepen genoeg keuzemogelijkheden hebben om de opties te laten aansluiten op hun wensen. Zoals de nieuwe DT-configuratie, die een maximaal beschikbaar geheugen (512 MB), automatisch dubbelzijdig printen en een papierlade van 500 vel biedt.

Net als alle andere Xerox netwerkprinters is de Phaser 6250 eenvoudig te installeren en heeft geavanceerde web-gebaseerde printer management-tools. Daaronder CentreWare Web 3.0, PhaserSMART en een verbeterde versie van PrintingScout, dat gebruikers waarschuwt voor mogelijke printerproblemen en via instructies aangeeft wat er aan te doen. TekColor Dynamic Colour Correction en Automatic Colour Calibration garanderen dat gebruikers direct de kwaliteit afdrukken krijgen die ze willen.

De Phaser 6250 wordt geleverd met een jaar on-site service garantie. Xerox biedt online gebruikersondersteuning. De Phaser 6250 is direct wereldwijd leverbaar bij Xerox resellers en dealers.

Meer informatie over de Xerox Office producten is te vinden op internet: www.xerox.com/officeprinting. U kunt ook bellen naar 030 â¤" 698 0 698.


---


Noot voor de redactie
De Phaser 6250 configuraties hebben de volgende adviesprijzen: Phaser 6250B â'¬ 2.349 ex btw
Phaser 6250N â'¬ 2.649 ex btw
Phaser 6250DP â'¬ 2.849 ex btw
Phaser 6250DT â'¬ 3.249 ex btw
Phaser 6250DX â'¬ 3.899 ex btw

Over Xerox Europe
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod richt zich op drie hoofdgebieden: kleine tot grote kantoren, productie-omgevingen in de grafische en printing-industrie en services, waaronder consulting, systeemontwerp en -management en facilitaire diensten rond documentgerelateerde toepassingen. Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum in Grenoble (Frankrijk). Meer informatie over Xerox Europe is te vinden op www.xerox.com.

Xerox®, The Document Company®, Phaser®, PhaserSMART® en het digitale Xâ"¢ zijn handelsmerken van Xerox Corporation.


---


Noot voor de redactie (