Persbericht

Xerox verkleint de afstand tussen zwart/wit â¤~personal⤮ en netwerk-printen

Prestaties, betaalbaarheid en gebruiksgemak kenmerken de nieuwe Xerox Phaser 3450 laserprinter

Amstelveen, 16 september 2003 -- Xerox Corporation zet een nieuwe standaard voor betaalbaar zwart/wit printen met de introductie van de Phaser 3450 laserprinter. Voor een listprijs van 575 euro ex btw biedt de Phaser 3450 een printsnelheid van 24 pagina's per minuut, dubbelzijdig afdrukken, een snelle 266MHz-processor en een eerste pagina die al in 12 seconden verschijnt. Drukke werkgroep-gebruikers zullen de forse duty cycle van 100.000 pagina's per maand weten te waarderen: dit ondersteunt hoge printvolumes.

"Met de Phaser 3450 voorziet Xerox in de behoeften van individuele zakelijke gebruikers of kleine werkgroepen. Door de toegenomen productiviteit ten opzichte van het voorgaande model, met het geheel knap verpakt in een klein en compact ontwerp, vormt de Phaser 3450 een uitstekende aanbieding voor stand-alone gebruik en voor netwerkomgevingen", aldus Luca Chiappa, product manager monochrome business unit, Xerox Europe â¤" Office Operations.

De Phaser 3450 biedt netwerkgebruikers wat ze verwachten van het merk Xerox: snelle installatie, statusweergave voor attentie-meldingen, remote beheer voor probleemloze installatie, configuratie en controle over meerdere apparaten via het netwerk.

De Phaser 3450 wordt geleverd met een jaar on-site service garantie. De Phaser 3450 is direct leverbaar via Xerox resellers en dealers en heeft een startprijs van 575 euro ex btw voor het basismodel.

Meer informatie over de Xerox Office producten is te vinden op internet: www.xerox.com/officeprinting. U kunt ook bellen naar 030 â¤" 698 0 698.


---

Noot voor de redactie
De Phaser 3450 configuraties hebben de volgende adviesprijzen: Phaser 3450B â'¬ 575 ex btw
Phaser 3450D â'¬ 678 ex btw
Phaser 3450DN â'¬ 945 ex btw

Over Xerox Europe
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod richt zich op drie hoofdgebieden: kleine tot grote kantoren, productie-omgevingen in de grafische en printing-industrie en services, waaronder consulting, systeemontwerp en -management en facilitaire diensten rond documentgerelateerde toepassingen. Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum in Grenoble (Frankrijk). Meer informatie over Xerox Europe is te vinden op www.xerox.com.

Xerox®, The Document Company®, Phaser®, PhaserSMART® en het digitale Xâ"¢ zijn handelsmerken van Xerox Corporation.
---


Noot voor de redactie (