Gemeente Amsterdam

Wethouder Belliot verheugd over advies Kunstraad 16 september 2003 - Martijn de Greve
De wethouder Cultuur, Hannah Belliot, is verheugd over de steun die de Kunstraad uitspreekt voor het project van de VandenEnde Foundation met betrekking tot de theaters aan de Marnixstraat.

"Ik moet het advies nog goed bestuderen, maar het is een positieve, kritische boodschap voor de partijen die bij het plan betrokken zijn," aldus Belliot.

De aanbevelingen uit het advies van de Kunstraad zullen de komende tijd nader worden bestudeerd. Volgende week woensdag zal wethouder Belliot het advies bespreken in de Raadscommissie Cultuur.

Daarnaast spreekt Belliot haar waardering uit voor de manier waarop zowel de VandenEnde Foundation als de Theatercombinatie met elkaar in gesprek zijn. Belliot: "Ik heb Eberhard van der Laan gevraagd met beide partijen te gaan praten en te onderzoeken welke organisatorische en programmatische visie de betrokken partijen hebben en of deze visies op een succesvolle manier met elkaar te verenigen zijn. Tot mijn vreugde constateer ik dat de partijen inmiddels onderling in overleg zijn."

Pb-152

© Gemeente Amsterdam