Ingezonden persbericht

Persbericht

Groei organisatie DELT ICT Services
ondersteund door ing. J.F. (Hans) Kaashoek

Benelux-expansie van Documentum-specialist binnen Nederlands taalgebied

Eindhoven - 16 september 2003 - DELT ICT Services - de Benelux technologie-dienstverlener gespecialiseerd in document- en content management oplossingen gebaseerd op de Documentum-software - heeft ing. J.F. (Hans) Kaashoek van Eidoma Business Services aangeworven als Chief Operation Officer (COO) voor het ondersteunen en mede-uitbouwen van de huidige Nederlandse Delt-organisatie naar een Documentum expertise- en resourcecentrum voor de Benelux. Hans Kaashoek zal zich binnen de directie van DELT ICT Services als Chief Operation Officer richten op de organisatorische zaken om, ook in een groter marktgebied en met een duidelijke marktpositionering, de opgebouwde expertise succesvol in te kunnen zetten.

Delt ICT Services heeft - mede door haar expertise - de Nederlandstalige markt de afgelopen jaren de waarde van het Documentum ECM-platform voor grote en middelgrote ondernemingen laten zien. Het bedrijf ontwikkelde o.a. de Nederlandse versies van de Documentum-Webtopproducten en heeft zich een sterke positie in de markt voor document- en contentmanagement verworven. "Met onze gerichte kennis en expertise van het Documentum-platform hebben we indruk gemaakt bij zowel klanten en system integrators als Documentum zelf. Als partner van Documentum hebben we diverse certificeringen ontvangen waaronder Documentum Signature Partner en zijn we dé Nederlandse deelnemer voor het Partner Localization Program", stelt Hans Zwartjens, managing director van DELT Benelux. "Die expertise is breder inzetbaar dan alleen Nederland en daarom zal Delt nu de volgende groeifase als Benelux-aanbieder inzetten. Om de huidige organisatie zo geconcentreerd mogelijk richting onze bestaande klanten en contacten haar werk te laten doen, zal Hans Kaashoek zich als Chief Operation Officer met name richten op 'het neerzetten en optuigen' en positioneren van Delt als internationaal opererende organisatie."

Volgens Kaashoek heeft Delt ICT Services de afgelopen jaren juist die specifieke kennis en kunde opgebouwd op het gebied van document- en contentmanagement, waar ook in een breder marktgebied vraag naar is. Dit zowel bij system integrators en diensten leveranciers als ook bij eindgebruikers. Bij de laatste groep meer in de vorm van opleidingen. "Naar het soort implementaties waar Delt zich mee bezig houdt, is bij voorbeeld bij zowel de Nederlandse als Belgische overheid en het bedrijfsleven duidelijk vraag. Delt zorgt ervoor dat beschikbare functies optimaal worden gebruikt en is betrokken bij complexe integraties bij diverse bedrijven en organisaties. Dit biedt grote kansen, zeker in de Benelux."

Hans Kaashoek heeft zijn ervaring opgebouwd bij toonaangevende ondernemingen zoals Olivetti/FileNet, Wang, Unisys en Xerox. Onder zijn leiding zijn voor deze bedrijven nationaal en internationaal volledig nieuwe business initiatieven ontwikkeld, met groot succes winstgevende diensten gecreëerd, honderden klantensituaties geanalyseerd en vele tientallen offertes en projecten gerealiseerd.

DELT ICT Services bv, Postbus 7187, 5605 JD EINDHOVEN. Tel.: +31 40 2507900, fax: +31 40 2507911. www.delt.nl

Over DELT ICT Services BV
DELT ICT Services BV / DELT ICT Services BVBA is een Benelux technologiedienstverlener die gespecialiseerd is in document- en content management oplossingen. De onderneming richt zich met name op het leveren van hoogwaardige en gespecialiseerde diensten rond de analyse en realisatie van document- en content management functies en -oplossingen. Dit zowel als onderaannemer als als hoofdaannemer.
DELT ICT Services heeft haar diensten volledig geconcentreerd rond de nieuwste softwarefuncties van Documentum en alle daaraan verbonden ondersteunende softwareproducten en -technologieën. Dit is met name van toepassing op alle webgebaseerde toepassingsmogelijkheden. DELT ICT Services is daardoor dé Documentum Signature Partner in de Benelux.
Als officieel Documentum partner levert DELT tevens een groot aantal eindgebruikers-, programmeer- en systeembeheerders-opleidingen voor het gebruik van de nieuwste Documentum-softwarefuncties. Het betreft hier zowel standaard als maatwerk opleidingen in klassikale of individuele setting. Bij voldoende deelnemers kunnen de opleidingen ook in-huis worden gegeven. DELT ICT Services werkt constant aan de verdere verdieping van haar kennis van de Documentum-oplossingen. Hiervoor is DELT vaak nauw betrokken bij het Documentum "new-product test- en release programma". Hierdoor kan DELT zich vroegtijdig een beeld vormen van de nieuwste mogelijkheden en de eventuele veranderingsconsequenties van deze nieuwe Documentum-softwarefuncties. Met de kennis en diensten van DELT ICT Services halen organisaties meer gebruiksrendement uit hun investering in software van Documentum.