15/9 Aa&Dommel

Boxtel 15-09-2003 -

ZES GEWONDEN BIJ VERKEERSONGEVAL, Schijndel

Bij een verkeersongeval aan de Structuurweg in Schijndel zijn zondagavond zes personen gewond geraakt. De personen bevonden zich in twee autos die frontaal tegen elkaar botsten. Een uit Sint-Oedenrode afkomstige 42-jarige man bestuurde een auto met twee vrouwelijke inzittenden uit Sint-Oedenrode van 11 en 14 jaar, en een 14-jarige vrouw uit Veghel. Hij zegt een black-out te hebben gehad en daardoor op de andere weghelft terecht te zijn gekomen. De andere gewonden waren de 71-jarige bestuurder van de andere auto en een 70-jarige vrouwelijke inzittende. Beide zijn afkomstig uit Bavel. Na medisch onderzoek mochten vijf personen het ziekenhuis verlaten.

VERKEERSCONTROLE, Boxtel

De politie heeft zondagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur bij een verkeerscontrole op de Schijndelsedijk circa 150 voertuigen gecontroleerd op snelheid. Negen automobilisten zijn verbaliseerd voor het overschrijden van de maximumsnelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 119 km/uur. Tijdens deze controle is bij dertig bestuurders een blaastest afgenomen; niemand had te veel gedronken.

VERKEERSCONTROLE, Sint-Michielsgestel

Bij een verkeerscontrole in Sint-Michielsgestel heeft de politie zondagavond op de Bosschebaan veertig automobilisten een blaastest afgenomen; niemand had te veel alcohol gedronken. Een bestuurder werd bekeurd voor te hard rijden.

OPENBARE DRONKENSCHAP, Sint-Michielsgestel

Zondagavond heeft de politie een 31-jarige man uit Sint-Michielsgestel aangehouden op de Dahliastraat in zijn woonplaats. De man had te diep in het glaasje gekeken. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

DRONKEN ACHTER HET STUUR, Boxtel

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag op de Schijndelseweg in Boxtel een 38-jarige vrouw uit Liempde bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol. De vrouw kreeg tevens een rijverbod van twee uur.

DRONKEN OP DE SNORFIETS, Boxtel
De politie heeft maandagmiddag een 58-jarige man uit Boxtel aangehouden op de Prins Bernhardstraat in Boxtel. De man reed onder invloed van alcohol op zijn snorfiets. Zijn rijbewijs was om die reden reeds ingevorderd. Zijn voertuig is in beslag genomen.