Utrecht stad 15.10 uur

Utrecht 16-09-2003 - Persberichten district sad Utrecht

Politie start onderzoek naar aangetroffen vrouw

UTRECHT De Politie Regio Utrecht heeft een recherche bijstandsteam geformeerd dat onderzoek verricht naar een zeden misdrijf waarvan een vrouw op zondagmorgen 14 september het slachtoffer werd.

De 20-jarige vrouw uit Harmelen was zaterdagavond met haar vriend in de stad Utrecht uit geweest. Nadat het tweetal wat gegeten had bij een eetgelegenheid aan de Kanaalstraat, liepen zij omstreeks 06.30 uur in de richting van het Westplein en hielden in die omgeving een donkerkleurige Mercedes -mogelijk een taxi - aan. De twee stapten in en reden via de Vleutenseweg de stad uit in de richting van Harmelen.

Eenmaal in Harmelen stopte de chauffeur op de Dorpsstraat bij de woning van de vriend. Nadat de vriend was uitgestapt reed de chauffeur plotseling weg terwijl de vrouw nog in de auto zat. Omstreeks 07.10 uur kreeg de politie een melding van een taxichauffeur dat hij een ontredderde vrouw had aangetroffen in de omgeving van de Hoge Weide. Dit bleek de 20-jarige vrouw uit Harmelen te zijn ( zie persbericht 14 sept.).

Onderzoek heeft uitgewezen dat de vrouw slachtoffer is geworden van een zedenmisdrijf. De politie heeft maandag 15 september een recherche bijstandsteam van 12 personen geformeerd en is inmiddels gestart met een buurtonderzoek.

De politie is op zoek naar getuige(n). Heeft u informatie, belt u dan met de politie,

tel.: 0900 88 44.

Naar boven Laatst gewijzigd 16-09-2003 15:04 | © Politie Utrecht | Privacy

Selecteer een korps:

Zoek op kaart/postcode Amsterdam-Amstelland Brabant Zuid-Oost Brabant-Noord Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland-Midden Gelderland-Zuid Gooi en Vechtstreek Groningen Haaglanden Hollands Midden IJsselland KLPD Kennemerland Limburg-Noord Limburg-Zuid Midden- en West-Brabant Noord- en Oost-Gelderland Noord-Holland-Noord Rotterdam-Rijnmond Twente Utrecht Zaanstreek-Waterland Zeeland Zuid-Holland-Zuid Overige politieorganisaties