15/9 Den Bosch

's-Hertogenbosch 15-09-2003 -

VERKEERSCONTROLES, s-Hertogenbosch

Tijdens een alcoholcontrole aan de Pettelaarseweg in s-Hertogenbosch heeft de politie zondagavond 14 september 110 blaastesten afgenomen. Geen enkele automobilist was onder invloed van alcohol. Wel werd een bestuurder van een motorfiets proces verbaal aangezegd omdat hij 96 km/u reed terwijl 50 km/u is toegestaan.

Op de Zandzuigerstraat heeft de politie maandagochtend tussen 09.15 en 12.00 uur tijdens een snelheidscontrole 23 automobilisten bekeurd vanwege te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 93 km/u terwijl 50 km/ uur is toegestaan.

MISHANDELING, s-Hertogenbosch

Op zondagavond is een 25-jarige man uit s-Hertogenbosch op de Klokkenlaan in zijn woonplaats mishandeld door twee mannen uit Rotterdam. Het tweetal (22 en 57 jaar) sloeg de ruit in aan de bestuurderszijde van de auto waarin de man zich bevond. Eén van hen bracht hem vervolgens lichamelijk letsel toe. Tevens bedreigden ze de man met de dood. De man is doorverwezen naar Buro Slachtofferhulp. Het onderzoek naar de verdachten loopt.

OPENBARE DRONKENSCHAP, Rosmalen

Zondagavond heeft de politie een 50-jarige Bosschenaar aangehouden op de Hoogstraat in Rosmalen. De man had veel te diep in het glaasje gekeken en was gevallen op de openbare weg. Hij werd ter ontnuchtering ingesloten. AANSTAANDE

VADER OP TIJD VOOR BEVALLING, s-Hertogenbosch
De politie heeft er in de nacht van zondag op maandag voor gezorgd dat een 30-jarige Bosschenaar op tijd in het ziekenhuis kon zijn voor de bevalling van zijn vrouw. De afdeling verloskunde had de politie om hulp gevraagd omdat zij de toekomstige vader telefonisch niet kon bereiken. Deze had vanwege zijn slechthorendheid de telefoon niet gehoord. Het gezin is inmiddels verblijd met de komst van een gezonde dochter.