15/9 Land van Cuijk

Cuijk 15-09-2003 -

AANHOUDING VOOR BEZIT DRUGS, Cuijk
Op zondagmiddag is aan het Stationsplein in Cuijk een 23-jarige man uit Polen aangehouden. Bij controle van zijn auto werd een zakje met weed aangetroffen. Tevens lag onder de achterzitting een hoeveelheid hennep die nog moest drogen. Bij het verder doorzoeken van de auto is een busje traangas gevonden, die tevens in beslag is genomen. De verdachte heeft afstand gedaan van de goederen. Hij krijgt een dagvaarding uitgereikt.

PORTEMONNEE WEGGENOMEN, Cuijk
Zondagmiddag is op de Markt in Cuijk, tijdens de kermis een portemonnee weggenomen van een 13-jarige jongen uit Vianen. Vermoedelijk is zijn portemonnee uit zijn broek gepakt bij de botsautos.

MISHANDELING, Cuijk
Zondagavond is aan de Graafschap in Cuijk een 23-jarige taxichauffeur uit Katwijk mishandeld door een klant. De taxichauffeur zou onder de rit gebeld hebben. De klant was boos dat hij dit niet handsfree had gedaan. Hij sloeg vervolgens de taxichauffeur tegen zijn gezicht. Deze kon wegrijden, waarop de klant tegen de zijkant van de taxi schopte. Er is aangifte gedaan van mishandeling en vernieling.

SNELHEIDSCONTROLE Cuijk
Op de van Galenweg in Cuijk is zondagavond een snelheidscontrole gehouden, waarbij 2 keer een bekeuring is uitgedeeld. De hoogste snelheid was 92 km/u.

RAMKRAAK, Boxmeer
In de nacht van zondag op maandag is in de Steenstraat in Boxmeer met behulp van een auto een pui uit een winkel gereden. Vervolgens is de dader(s) het pand ingegaan. Uit een vitrinekast zijn digitale video- en fotocameras en een aantal gsms weggenomen. De waarde van de weggenomen goederen bedraagt ongeveer 20.000 euro. De auto was eerder die nacht gestolen vanaf de Krekelzanger in Boxmeer.