15/9 Leijgraaf

Uden 15-09-2003 -

AANHOUDING NA BEDREIGING, Uden

Op de IJsselkers in Uden is in de nacht van zondag op maandag een 48-jarige vrouw uit Uden aangehouden. Zij had haar ex-vriend bedreigd en een ruitje van een deur ingeschopt.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR, Uden

Op de Oranjestraat in Uden is maandagnacht een 32-jarige man uit Malden aangehouden die met drank op achter het stuur zat. Zijn rijbewijs was al eerder ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Een van de inzittenden van deze auto is later die nacht aangehouden op de Lippstadt-singel in Uden. Deze 36-jarige automobilist uit Utrecht zat met drank op achter het stuur. Deze man was een inzittende in de auto van de man uit Malden. Hij kreeg toen de waarschuwing dat hij niet moest gaan rijden, omdat hij gedronken had. Toen hij dat wel deed, heeft de politie hem aangehouden. Hij kreeg een rijverbod; zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

AUTO WEG NA INBRAAK, Schaijk
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Bossestraat in Schaijk. Een raam van de woning is geforceerd. Er is een zwarte personenauto van het merk Renault Laguna, met het kenteken NJ-FD-83 weggenomen.