Gemeente Capelle a/d IJssel

Uit de collegevergadering van dinsdag 16 september

Op dinsdag 16 september 2003 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Wijziging van het gemeentelijk rampenplan & hierbij behorende deelplannen
Het college heeft ingestemd met het gewijzigde rampenplan (versie september 2003). Het college verzoekt het presidium het rampenplan te agenderen voor de vergadering van de commissie Bestuurszaken van
20 oktober 2003 en de raadsvergadering van 10 november 2003. Ook heeft het college de deelplannen Gemeentelijke Veiligheidsstaf, Dienstverlening, Middelen, Ruimte en Voorlichting vastgesteld.

Concept-programmabegroting
Het college heeft kennisgenomen van de door de werkgroep Programmabegroting voorgestelde concept-programmabegroting 2004. Behandeling staat gepland voor de commissievergaderingen van 20 tot en met 23 oktober 2003 en de vergadering van de gemeenteraad van 10 november 2003.

Adviescommissie Verkeer en Vervoer
Het college heeft conform de adviezen van de Adviescommissie Verkeer en Vervoer van 20 augustus 2003 besloten over een aantal kleinere verkeerskwesties.

Jaarstukken Radio Capelle
Het college heeft kennisgenomen van de jaarstukken van Radio Capelle. De voorzitter van de commissie Ruimte wordt verzocht dit besluit op de lijst van mededelingen van de commissie te zetten.