Gemeente Breukelen


Bijeenkomst over nieuwe bestemmingsplan 300 meterstrook Scheendijk-Noord
Voor gebruikers, bewoners en eigenaren van percelen binnen de 300 meterstrook van de Scheendijk- Noord organiseert de gemeente, na de informatiebijeenkomst van 14 mei, een tweede bijeenkomst op donderdagavond 25 september 2003. Op de agenda staat de ontwikkeling van een nieuw bestemmingsplan voor dit deel van Breukelen.

Ook andere belanghebbenden zijn welkom.

De gemeente Breukelen heeft besloten al haar bestemmingsplannen te actualiseren. Momenteel zijn de voorbereidingen rond het bestemmingsplan voor de 300 meterstrook Scheendijk-Noord in volle gang.

Herziening van een bestemmingsplan betekent dat er nieuwe regels komen voor het bouwen en het gebruik van gebouwen en gronden.

Om te komen tot een actueel en hanteerbaar bestemmingsplan, moet als eerste de huidige situatie goed in beeld gebracht worden. Ook een inventarisatie van de wenselijke toekomstige ontwikkelingen is nodig, evenals eventuele bestaande knelpunten en wensen van de eigenaren en gebruikers. Het is in ieders belang dat het plan zoveel mogelijk inspeelt op deze zaken.

We nodigen u van harte uit om op donderdag 25 september 2003 deel te nemen aan de informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats in "de Aula van de Regionale Scholengemeenschap Broklede" aan de Schepersweg 6a in Breukelen en begint om 19:30 uur.

De gemeente Breukelen geeft op deze avond tekst en uitleg over de actualisering van het bestemmingsplan, het opgestelde voorlopige programma van wensen en eisen en informeren u over het verdere verloop van de procedure. Daarnaast zal de Belangengroep Voor Scheendijk-Noord de standpunten van bewoners en recreanten uiteenzetten en de toekomstige activiteiten toelichten.

Tevens is er gelegenheid om samen met de gemeente, de opgerichte Belangengroep Voor Scheendijk-Noord en de stedenbouwkundige adviseur van gedachten te wisselen over de toekomst van het gebied.

Wij hopen op een goede opkomst en veel zinvolle bijdragen.