16/9 Den Bosch

's-Hertogenbosch 16-09-2003 -

BOSSCHENAREN AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

De politie heeft maandagmiddag een 20-jarige Bossche en een 23-jarige inwoner van die plaats aangehouden in hun woning. Zij worden verdacht van oplichting en bedreiging. De verdachten hadden een civiel conflict met een 29-jarige Bossche. Haar kat had enige tijd geleden schade toegebracht aan de gordijnen van de verdachten. De Bossche wilde schade laten vergoeden via haar verzekering. Dit duurde volgens de verdachten te lang. De 23-jarige Bosschenaar heeft de vrouw meerdere malen bedreigd. Na nu is gebleken was ook de rekening voor de geleden schade niet correct. De 23-jarige verdachte is inverzekering gesteld. De 20-jarige Bossche is na verhoor huiswaarts gestuurd.

BEDREIGD MET EEN MES, Rosmalen

Een 49-jarige Rosmalense is maandagmiddag aangehouden voor haar woning. De vrouw had even daarvoor haar 48-jarige zus bedreigd met een mes. Ze is voor verder onderzoek inverzekering gesteld.

JONGEN AANGEHOUDEN NA EIEREN GOOIEN, Heusden

Een 16-jarige inwoner uit Heusden is maandagavond aangehouden aan de Kasteellaan in zijn woonplaats. Getuigen zagen dat hij die avond samen met twee andere jongens eieren gooide tegen de gevel van een woning aan de Kasteellaan. Een van de getuigen kon de verdachte staande houden en overdragen aan de politie. Na verhoor is de jongen heengezonden. De identiteit van de andere twee verdachten is bij de politie bekend.

DIEFSTAL AUTO, Rosmalen

Onbekenden hebben vannacht vanaf de Fort Prins Willem in Rosmalen een Grijs blauwe Smart weggenomen. De auto was voorzien van het kenteken
99-DH-ZG.

FIETSER RAAKT GEWOND BIJ AANRIJDING, s-Hertogenbosch

Een 64-jarige fietser uit Udenhout is dinsdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding op de Hekellaan in s-Hertogenbosch. De man fietste over de Hekellaan. Bij de brug over de Zuid Willemsvaart kwam de fietser in aanraking met de buitenspiegel; van een auto, bestuurd door een 54-jarige Rosmalenaar en kwam daardoor ten val. Hij klaagde over pijn in zijn heup en is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

MOTORRIJDER GAAT ONDERUIT, s-Hertogenbosch

Een 31-jarige motorrijder is dinsdagochtend op de kruising Bruistensingel-Hervendreef-Buitenpepersdreef in s-Hertogenbosch onderuit gegaan. De motorrijder reed over de Buitenpepersdreef en wilde linksafslaan in de richting van Rosmalen. In de bocht naar links schoof hij onderuit. De motorrijder is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.