16/9 Aa en Dommel

Boxtel 16-09-2003 -

MAN HEEFT NOG BOETE OPENSTAAN
, Vught

De politie heeft maandagavond een 38-jarige automobilist uit Utrecht aangehouden op de N65 ter hoogte van Vught. Ze hield de man staande omdat zijn verlichting van de auto niet goed werkte. Bij controle bleek dat de man nog een boete van 312 te hebben staan. Hij weigerde dit echter te betalen en is daarom aangehouden en ingesloten.

TE DIEP IN HET GLAASJE, Vught, Boxtel, Schijndel

Een 42-jarige automobilist uit Vught werd maandagnacht op de Rouppe van den Voortlaan in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal.


---

Een 48-jarige inwoner van Boxtel had maandagnacht eveneens te diep in het glaasje gekeken. Op de Taxandrialaan in zijn woonplaats betrapte de politie hem. Hij kreeg een rijverbod van één uur en er werd proces-verbaal opgemaakt.


---

Het rijbewijs van een 49-jarige inwoner van Schijndel werd maandagnacht ingevorderd. De man werd gecontroleerd op de Zwembadweg in zijn woonplaats. Hij had ruim driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Tevens kreeg de man een rijverbod van acht uur en er werd proces-verbaal opgemaakt.

VERKEERSONGEVAL LETSEL, Boxtel

Een 48-jarige automobilist uit Boxtel is maandagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Industrieweg in zijn woonplaats. Het slachtoffer reed over de Industrieweg, komende uit de richting van de Keulsebaan. Hij wilde linksaf een oprit oprijden en liet daarbij een
29-jarige automobilist uit Amsterdam, die uit tegenovergestelde richting kwam niet voorgaan. Daarop ontstond een aanrijding. De man werd door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en kon na onderzoek weer huiswaarts keren.

BROMFIETSER GEWOND, Moergestel

Een 18-jarige bromfietser uit Moergestel is maandagmiddag gewond geraakt toen hij door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor op de Schijndelsedijk in Boxtel. Hij kwam ten val en is met de nodige schaafwonden door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

PASSAGIER BROMFIETS PAKT TAS UIT FIETSMAND, Esch

Een tot nog toe onbekende persoon heeft maandagmiddag omstreek 15.15 uur bij een 62-jarige fietster haar tas uit de fietsmand gepakt. Het slachtoffer fietste over de Looiershof in Esch toen een donker geklede bromfietser met passagier naast haar kwam rijden. De passagier grist vervolgens de tas van het slachtoffer uit haar fietsmandje. De daders zijn weggereden in de richting van de Kromakker/Leunnisdijk. In de tas zaten ondermeer een portemonnee en sleutels.