16/9 Maasland

Oss 16-09-2003 -

RIJDEN ONDER INVLOED, Heesch

Een 41-jarige Bosschenaar is maandagnacht betrapt op het rijden onder invloed op de Graafsebaan in Heesch. De man kreeg een boete van 190 en een rijverbod.


---

Een 58-jarige Ossenaar werd die nacht op de Singel 1940-1945 in Oss betrapt op het rijden onder invloed. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en er werd proces-verbaal opgemaakt.

OSSENAAR SLAAT BEVEILIGINGSMEDEWERKER, Oss

Een 17-jarige Ossenaar is maandagavond aangehouden op de Wagenaarstraat in zijn woonplaats. Hij wordt er van verdacht een
31-jarige beveiligingsmedewerker van een winkelcentrum aan het Sterrebos geslagen te hebben. De beveiligingsmedewerker had de verdachte gevraagd het winkelcentrum te verlaten omdat hij mensen lastig viel. Bij de uitgang sloeg de verdachte de man in zijn gezicht. Met behulp van een getuigenverklaring kon de verdachte later aangehouden worden. Na verhoor is de Ossenaar heengezonden. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

HENNEPKWEKERIJ AANGETROFFEN IN GARAGEBOX, Oss

In een garagebox aan de Verdistraat in Oss heeft de politie dinsdagochtend een hennepkwekerij aangetroffen. De politie kwam ter plaatse na een melding van inbraak in de garagebox. Daarin troffen zij vervolgens 333 planten aan. De apparatuur en de planeten zijn in beslag genomen. Een 58-jarige Osse, bewoonster van de woning bij de garage is inmiddels gehoord en de politie heeft de zaak in onderzoek.