Kempen & Co

Enkele personele wisselingen bij Kempen Capital Management

AMSTERDAM De heer C.S.M. Molenaar heeft aangegeven in 2004 meer tijd voor privé-zaken te willen inruimen. Hij zal per 1 januari 2004 terug treden als directeur van Kempen Capital Management (KCM). Op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van het Orange Fund, het Orange Deelnemingen Fund en het Orange Largecap Fund zal hij worden voorgedragen als commissaris. Tevens zal hij als adviseur aan het Hidden Value Fund verbonden blijven.

De heer drs J.M. van Beek, thans werkzaam als senior smallcap analist bij Kempen Research, zal met ingang van 1 januari 2004 het Nederlandse smallcap team bij KCM komen versterken. De heer drs W.P. de Ridder, thans werkzaam als directeur Kempen Research, zal per 1 november 2003 eveneens bij KCM in dienst treden. Hij zal toetreden tot het team dat de Europese largecapmandaten en beleggingsfondsen beheert.

In samenhang met deze benoemingen bij KCM zal drs M.R. Berkelder, thans directeur Property Research, verantwoordelijk worden voor de gehele afdeling Research van Kempen & Co.

Amsterdam, 16 september 2003

De Directie
Kempen Capital Management N.V.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer H.Th. Luttenberg, telefoon: 020 3488712