Apple Benelux

EUR 50 korting bij gelijktijdige aanschaf van een nieuwe Mac en Keynote

Bunnik, 16 september 2003 -- Apple kondigt vandaag aan dat klanten die gelijktijdig een nieuwe Macintosh en Keynote (het nieuwe presentatieprogramma van Apple) aanschaffen, direct een korting van EUR 50 incl. BTW krijgen op het moment van aanschaf. Deze aanbieding is vanaf vandaag geldig voor klanten over de hele wereld, en loopt tot en met 27 december 2003*.

"Keynote verlegt de norm voor presentatiesoftware. Met dit programma kan iedereen in een handomdraai mooie, geavanceerde en in het oog springende presentaties maken", aldus Rob Schoeben, Vice President Applications Marketing van Apple. "Iedereen die nu een nieuwe Mac aanschaft, kan direct beginnen met het maken van presentaties, en nog met korting ook."

Keynote is een typisch Apple programma met het bijbehorende, legendarische gebruiksgemak. Zo bevat het thema's die door Apple zelf zijn ontworpen, een mooie typografie en professionele grafische elementen die je eenvoudig toepast. Daardoor maken presentaties, verkoopmaterialen en portfolio's extra indruk. Met Keynote maak je heel eenvoudig indrukwekkende grafieken en tabellen. Animeer je objecten en tekst, waarvan je bovendien de transparantie kunt instellen. En voeg je in een handomdraai 3D-overgangen in voor een professioneel effect. Keynote maakt optimaal gebruik van de technologieën in Mac OS X versie 10.2, zoals OpenGL en Quartz. Bovendien kan Keynote PowerPoint-, QuickTime- en PDF-bestanden importeren en exporteren, zodat gebruikers je presentatie ook op een ander platform kunnen bekijken.

Deze aanbieding geldt voor klanten over de hele wereld die gelijktijdig een nieuwe Mac en Keynote aanschaffen via de Apple Store (www.apple.com/nlstore of een erkende Apple reseller. Alle producten die voor deze aanbieding in aanmerking komen, moeten tegelijkertijd worden aangeschaft en op één aankoopbewijs zijn vermeld. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Ga voor de volledige versie van de voorwaarden naar www.apple.com/nl/promo (Nederland). Keynote is ook afzonderlijk verkrijgbaar bij de Apple Store (www.apple.com/nlstore) en erkende Apple resellers voor de adviesprijs van EUR 99 (excl. BTW).


* De sluitingsdatum van deze kortingsaanbieding kan per land variëren. Kijk voor meer informatie op www.apple.com/nl/promo/keynote (Nederland).

© 2003 Apple Computer, Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, Mac OS, Macintosh, Rendezvous, iTunes, iPhoto, AppleScript, Aqua en Cocoa zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.


---

Apple Computer, Inc. gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal-computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple staat nu opnieuw achter zijn oorspronkelijke missie: de beste producten leveren op het gebied van personal computers aan studenten, docenten, ontwerpers, grafici en consumenten over de hele wereld, door middel van innovatieve programmatuur, apparatuur en internetproducten.

Websites van Apple: Voor informatie over Apple: http://www.apple.com Voor informatie over Apple Nederland: http://www.apple.com/nl Voor persberichten van Apple Benelux: http://www.apple.com/nl/pr