Ingezonden persbericht

De oplossing is er

Kant en klaar. In een doos. Wachtend op u

LEIDERDORP, 20030916 -- SEMANTICA B.V. heeft een nieuwe, revolutionaire manier van Document Management geïntroduceerd! Docs-in-a-Box® maakt een einde aan lange implementatietrajecten, onverwachte kosten en inzet van mankracht. Onderzoek wijst uit dat bedrijven meer tijd kwijt zijn aan configureren en implementeren in het 1e jaar van aanschaf dan dat het kostenbesparingen oplevert! Nu is er een snelle (binnen 1 uur operationeel!), flexibele en veilige manier van digitaal opslaan, een document management en archivering systeem wat zich primair richt op het vergemakkelijken van arbeidsprocessen, geschikt voor het opslaan en bewerken van alle soorten documenten, images en foto's. Docs-in-a-Box is er al vanaf ¤ 9.900.= !



Docs-in-a-Box® maakt onderdeel uit van de DocsDB® groep. Naast Docs-in-a-Box® leveren wij DocsDB/3 als ASP-dienst (Application Service Provider) in de vorm van DocsCentral en op licentie basis.
DocsCentral biedt een document management op basis van een abonnement: alle voordelen van DocsDB/3 tegen hele lage kosten. Voor grote omgevingen of specifieke maatwerkbehoeften is een DocsDB/3 licentie de aangewezen vorm.


Vele bedrijven (waaronder KPN) gingen u reeds voor, gaat u ook voor het gemak?
Voor meer informatie of een afspraak belt u ons op 071-5414471 of mailt u naar; sales@semantica.nl


De oplossing is er. Kant en klaar. In een doos. Wachtend op u.





Ingezonden persbericht