3e persbericht van dinsdag 16 september 2003

Eindhoven 16-09-2003 - Berichten uit de regio

Herhaald bericht omdat bij het 2e persbericht van vandaag een deel van de tekst is weggevallen:

Geldrop: Tas uit fietstas weggenomen

Op de Rielsedijk is vanmorgen omstreeks 11.30 uur de tas van een 52-jarige inwoonster van Geldrop weggenomen. De vrouw fietste over de Rielsedijk toen er plotseling een bromfietser naast haar kwam rijden die haar handtas uit haar fietstas wegnam. In de handtas zaten sleutels, enkele pasjes en een portemonnaie met 20 euro.

Eindhoven: Autogordelcontrole

Op de Fransebaan is dinsdag tussen 14.00 en 16.00 uur een autogordelcontrole gehouden. Bij de 22 gecontroleerde voertuigen droegen 9 bestuurders de gordel niet. Zij kregen een bon.

Eindhoven: Man na bedreiging aangehouden

Dinsdag om 15.50 uur is op de Kerkstraat een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had dinsdagmorgen een medewerker van een opvanghuis aan de Vestdijk met woorden bedreigd. De man is de cel ingegaan.

Helmond: Snelheidscontroles

* Dinsdag tussen 10.55 en 13.00 uur is op de Houtse Parallelweg een snelheidscontrole gehouden. Van de 379 passanten reden er 27 te snel. De snelste reed 73 km/u. 50 is toegestaan.
* Op de Aarle Rixtelseweg is tussen 13.55 en 15.30 uur gecontroleerd. Hier passeerden 663 voertuigen de radarcontrole en 31 bestuurders deden dat te snel. De topper was 75 km/u en ook hier geldt een maximumsnelheid van 50 km/u.

Best: Verdacht van inbraak aangehouden

Dinsdag om 8.55 uur is in de Kwartelstraat een 24-jarige man uit Rotterdam aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij in de nacht van maandag op dinsdag heeft ingebroken in een winkel aan de Secretaris L. Jansenstraat. Daar werden levensmiddelen en frisdranken gestolen. De man is voor onderzoek ingesloten.

Veldhoven: Diefstal tas

Twee onbekende mannen op een scooter hebben dinsdag rond 15.50 uur op het Locht de tas van een 49-jarige vrouw uit Eersel gestolen. De vrouw fietste over het Locht en haar tas zat onder de snelbinders achter op de bagagedrager van haar fiets. De duopassagier pakte bij het passeren de tas weg. In de tas zaten een portemonnee met pasjes en 70 euro, een bril, en een horloge.