De Unie


De Goudse: Nader overleg algemeen Sociaal Plan

16 september 2003 - Zoals u weet heeft het Kabinet recent maatregelen aangekondigd betreffende ondermeer de vervolguitkering WW en beperking/afschaffing van de fiscale faciliteiten bij vut en prepensioen. Deze maatregelen kunnen bij doorgang gevolgen hebben voor werknemers die werkloos worden respectievelijk de toepassing van de regelingen om vervroegd uit te treden bemoeilijken.

Ook het concept Algemeen Sociaal Plan (ASP) waarover De Goudse en de vakorganisaties het in grote lijnen eens geworden zijn, wordt hierdoor geraakt.

In verband daarmee beraden partijen zich gezamenlijk op de effecten van de diverse plannen. Partijen hebben daarom besloten de voor 18 september aanstaande geplande ASP-presentatiebijeenkomsten enige tijd uit te stellen omdat zij in dit stadium nog onvoldoende helderheid kunnen bieden.

De onderhandelingsdelegaties van De Goudse en de vakorganisaties.

NB 1) De Unie-Klankbordgroep bij De Goudse komt mede in verband hiermee binnenkort weer bijeen, ter voorbereiding van een vervolgoverleg op 7 oktober aanstaande. Bespreekpunten kunt u ook zelf inbrengen via uw contactpersonen in de Klankbordgroep. Albert Zonnenberg (azonnenberg@goudse.com, 0182 - 544 048) coördineert dat intern voor ons. Na de e.v. bijeenkomst van de klankbordgroep zullen we u een overzicht van de samenstelling toezenden.

NB 2) Voor nadere informatie over De Unie + reacties op de Kabinetsplannen.
Laat uw ongeorganiseerde collega's kennisnemen van deze berichtgeving. Gaan zij ook voor de toekomst?
U vindt hier het aanmeldingsformulier.

Wij informeren u nader zodra dat mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

Dennis Kohen,
bestuurder

* Intropagina Commerciële Verzekeringen

woensdag, 17 september 2003