TWYNSTRA GUDDE

Adviseurs van IBM en Oracle naar Twynstra The Bridge

Marketing en CRM-adviseurs van IBM en Oracle stappen over naar innovatiespecialist Twynstra The Bridge

Per 15 september 2003 stapt een groep van marketing en CRM-adviseurs van IBM Business Consulting Services en Oracle Nederland over naar Twynstra The Bridge in Amersfoort.

De adviseurs afkomstig van IBM Business Consulting Services, onder leiding van Frans Pigeaud, opereerden tot de overname door IBM in 2002, onder de vlag van PwC Consulting. Zij richten zich op verbetering van de slagkracht van marketing- en verkooporganisaties.
Daarnaast voegt Fred Nijland zich bij het nieuwe team. Hij was voorheen werkzaam als manager van de business consultants van Oracle Nederland.

De innovatieadviesportfolio van Twynstra The Bridge is hiermee weer verder uitgebreid. Eind vorig jaar werden de activiteiten van het internationaal opererende New Business Search & Development succesvol geïntegreerd. Twynstra The Bridge kan door deze twee uitbreidingen een compleet scala aan innovatiediensten aanbieden.

Twynstra The Bridge is een specialistisch adviesbureau binnen de Twynstra Group of Managers and Consultants. Twynstra The Bridge richt zich op business innovation. Zij helpt organisaties bij het succesvol realiseren van nieuwe activiteiten en bij het innoveren van de marketing-en verkoopaanpak. Bijvoorbeeld wanneer meer van hetzelfde niet (meer) voldoet, wanneer groei wordt nagestreefd, organisaties fuseren of klantenwensen en technologie veranderen.
---