EXPODIA BV

kindvak 2003

Kindvak 2003 ondergaat metamorfose
Van vakbeurs naar professioneel kenniscentrum

.S-HERTOGENBOSCH, APRIL 2003 . Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 september 2003 wordt in de Brabanthallen te .s-Hertogenbosch voor de negende keer KINDVAK georganiseerd. Inhakend op de ontwikkelingen binnen de kinderopvangsector heeft Kindvak haar identiteit als traditionele vakbeurs verandert naar een ambitieus en onderscheidend kenniscentrum met een zeer breed, professioneel en informatief platform. Kindvak 2003 staat met een vernieuwd activiteitenprogramma, gesteund door belangrijke sponsors en partners, geheel in het teken van het opdoen van kennis en het leggen van contacten.

Van opvang naar onderneming
De kinderopvangsector maakt een enorme groei door. De sector is ondertussen een professionele branche met eigen CAO-voorwaarden, een omzet van meer dan 2 miljard Euro en een capaciteit van bijna 175.000 kindplaatsen. Voor Kindvak reden te meer om een rigoureuze koerswijziging door te voeren. Inmiddels is deze complete transformatie succesvol afgerond en worden de resultaten met gepaste trots getoond op Kindvak 2003. Met marktgerichte informatie over financiële, organisatorische, bestuurlijke en wettelijke vraagstukken. Met alles over o.a. architectuur, faciliteiten, huisvesting, automatisering, activiteiten, ergonomie en inrichting. De kinderopvangsector biedt volop kansen en mogelijkheden voor kinderopvangondernemers en leveranciers. Kindvak 2003 benadert deze branche als een professionele marktsector.

Van beurs naar kenniscentrum
Bezoekers kunnen rekenen op een inspirerend, verrassend en informatief vakevenement. Kindvak 2003 biedt zowel bezoekers als deelnemers een informatieve beurs, een viertal bijzondere congressen, talloze workshops, interessante inloopsessies in het Brede School Auditorium, de veelbelovende Regiotour en unieke jubileumactiviteiten. Enerzijds een informatieve beurs voor managers en medewerkers van kinderdagverblijven, BSO-centra, peuterspeelzalen en de onderbouw van het basisonderwijs. Anderzijds een interessant informatieplatform voor bestuurders, P&O managers, (financieel) adviseurs, gemeenten en projectontwikkelaars. Kortom: KindVak 2003 is een ontmoetingsplaats voor eenieder die werkzaam is in of zaken doet met de kinderopvangsector.

Inmiddels is de inschrijving voor deelname aan Kindvak 2003 gestart. Voor meer informatie en eventuele vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de organisatie van KindVak, T. (073) 52 33 333 of via kindvak@expodia.nl.

Redactienoot
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met: Dedy van der Waal, projectmanager, T. (073) 52 33 333, E. d.van.der.waal@expodia.nl.


04 apr 03 15:07