Gemeente Smallingerland

Opening jeugdloket
18 september 2003

In het Jeugdloket Smallingerland kan iedereen terecht voor informatie, advies, voorlichting en hulp bij vragen die te maken hebben met jeugd van 0 tot 25 jaar. Het Jeugdloket is bestemd voor jongeren èn ouders, verzorgers en andere opvoeders zoals docenten en trainers van sportclubs, die met jongeren werken.

In het Jeugdloket kun je informatie en advies krijgen over allerlei onderwerpen. Wil je bijvoorbeeld iets weten over geld, studie, verslaving, seks, gezondheid, drugs, huisvesting, kortom alles wat je bezig houdt, kom dan gerust langs. Er is een medewerkster aanwezig met wie je kunt praten en er zijn diverse folders en brochures aanwezig die je mee kunt nemen. Mocht het Jeugdloket je vraag niet kunnen beantwoorden, dan zorgen ze dat je naar de goede instelling wordt doorverwezen. Als ouder of verzorger kunt u bij ons terecht met bijvoorbeeld vragen over kind en opvoeding, cursussen en informatie over scholen.

Hoe kun je informatie krijgen?

Je vragen kun je in het Jeugdloket stellen door langs te komen (Raadhuisplein 11 in Drachten). Maar je kunt het ook bereiken door een e-mail te sturen (info@jeugdloket.nl) , te bellen (tel.nr. 0512-540744) of een afspraak te maken. Al je vragen worden vertrouwelijk behandeld.

Wil je eerst zelf op zoek naar informatie, kijk dan even op www.jeugdloket.nl.

In het jeugdloket is een computer aanwezig om op internet te zoeken. Ook hier kun je hulp bij krijgen.

Openingstijden:

Dinsdag, woensdag en donderdag van 11 tot 17 uur en op afspraak

KOM ALVAST EEN KIJKJE NEMEN OP 25 SEPTEMBER TUSSEN 15 EN 17 UUR.