Ingezonden persbericht

StudentJob.nl werkt samen met.

UTRECHT, 20030918 -- StudentJob.nl en Creyf's ASA Student hebben de krachten op het Internet gebundeld. Sinds 20 september leveren zij daarom op www.studentjob.nl het grootste aanbod aan actuele en aantrekkelijke studenten-bijbanen van Nederland. Met meer dan 150 actuele vacatures in 17 studentensteden vindt elke student voortaan vanachter z'n PC razendsnel de lucratieve bijbaan die met spoed gezocht wordt.



Creyf´s ASA Student is het grootste en enige landelijke uitzendbureau voor studenten. Studentjob.nl was één van de eerste internet-arbeidsbemiddelaars voor WO en HBO studenten op het Internet. Sinds 1999 vinden jaarlijks vele honderden studenten via de website van StudentJob.nl een perfecte bijbaan. Dankzij het samenwerkingsverband met Creyf's ASA Student is het aantal vacatures zo fors uitgebreid dat StudentJob.nl nu in bijna alle studentensteden de grootste aanbieder is. Dit aanbod wordt bovendien elke 24 uur geactualiseerd.


Wekelijks bezoeken ruim 4000 studenten de website van StudentJob.nl en worden er ruim 10.000 studenten automatisch door StudentJob.nl per e-mail geïnformeerd over interessante vacatures die passen bij hun profiel. Ook het aantal opdrachtgevers stijgt snel. Dankzij de geavanceerde techniek achter deze website kan nu binnen 24 uur een acute vraag naar personeel worden opgelost.





Ingezonden persbericht