RVU

747AM / Radio 1 P E R S B E R I C H T

PB 0919 Hilversum, 18 september 2003

ROB MUNTZ EN DE HAPPY SINGLES (deel 2 en slot)
in RVU's RADIODOCUMENTAIRE

VRIJDAG 19 SEPTEMBER 2003 VAN 16.00-16.45 UUR, RVU / 747AM HERHALING DE DAAROPVOLGENDE NACHT VAN 00.00-00.45 UUR, RVU / RADIO 1

Aflevering 2. Alleen is maar alleen

Rob Muntz volgt gedurende de zomerperiode diverse singles en praat over de zin van hun leven. Heeft het leven nog zin als single van boven de 40? Is alle hoop vervlogen op een leuke serieuze relatie of is er misschien toch nog een uitweg? Hij ontmoet vele leuke aantrekkelijke spontane vrouwen tussen de 35 en de 40 jaar waar hij zo een relatie mee zou kunnen beginnen en krijgt antwoord op vragen als "Hebben alle single vrouwen van boven de 35 jaar zonder kinderen een baarmoeder complex?" en "Aan welke eisen moet een man voldoen?"

Muntz maakt ook vrienden met single mannen van 35 plus en vraagt zich af of ze echt allemaal van die gefrustreerde onzekere types zijn met latente vrouwenhaat en bindingsangst? Ook ontmoet hij de eeuwige single Freddy, 38 jaar, leraar van beroep. Freddy heeft nog nooit een vriendin gehad, hij heeft zelfs nog nooit gezoend.

Tevens volgt Muntz een cursus flirten voor mannen die contactgestoord zijn. Hoe versier je een vrouw? Kortom een vrolijk programma gemaakt volgens de "methode Muntz" over het voorspelbare single leven, doch met een verrassend einde.

Een programma van Rob Muntz
Techniek: Willem Davids
Eindredactie: Vincent van Merwijk

radiodocumentaire@rvu.nl

radiodocumentaire.nl


Noot voor de redactie (

RVU