Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mamut ontwikkelt Mamut Business Software verder op Microsoft Business Framework

(Oslo, 19 september, 2003) Mamut zal haar Mamut Business Software productlijn uitbreiden, om meer segmenten en geografische markten te kunnen bestrijken, door haar oplossingen te integreren en uit te breiden op een nieuw business applicatie platform: Microsoft Business Framework.


- Voor Mamut is het belangrijk om deel uit te maken van deze spannende nieuwe ontwikkelingsfase van Microsofts nieuwe platform en tools voor business applicaties. Wij zijn toegewijd tot het leveren van de prijs/prestatie verhouding en deze kans biedt Mamut de mogelijkheid om nog meer geavanceerde functionaliteit aan te bieden, tegen nog lagere prijzen voor nieuwe en bestaande klanten. Het Microsoft Business Framework (MBF) geeft Mamut ook de mogelijkheid tot het agressiever aanpakken van nieuwe markten en segmenten, zegt CEO in Mamut, Eilert Hanoa.

Komende lancering versterkt Mamut
Mamut zal met Microsoft samenwerken via de Technology Adopter Program voor MBF en zal haar huidige productlijn uitbreiden en geleidelijk de nieuwe Microsoft technologie implementeren, zodat meer geavanceerde functionaliteit tegen dezelfde, van Mamut bekende, prijs/prestatie-verhouding aangeboden kan worden.

Het Microsoft Business Framework zorgt ervoor dat Mamut sneller applicaties kan bouwen en complete productlijnen kan aanbieden in nieuwe markten; de strategische samenwerking met Microsoft draagt bij aan meer diepte-integratie met het Microsoft Windows platform en Microsoft's populaire productiviteits tool Microsoft Office ­ belangrijk voor meer dan 75.000 Europese Mamut gebruikers vandaag de dag.

Nieuwe aanpak voor Mamut

- Mamut is sinds 1995 een belangrijke Microsoft partner en de aankondiging van vandaag benadrukt hoe de samenwerking zich tot een nieuw niveau heeft ontwikkeld. Mamut heeft haar ervaring bewezen in het MKB en zal een belangrijke bijdrage leveren aan het op een hoger niveau brengen van het Microsoft Business Framework, door nieuwe, innovatieve technologiën aan haar klanten aan te bieden, zegt Laurent Delaporte, Vice President van de Small en Mid-market Solutions en Partners group voor Microsoft EMEA.

Mamut kijkt vooruit
Mamut is goed gepositioneerd in een in toenemende mate consoliderende en prijsbewuste markt en ervaart sterke interesse voor haar complete Administratieve, CRM en internet oplossingen.


- Onze inzet is geheel gewijd aan het maken van de best mogelijke oplossing voor onze klanten. Door gebruik te maken van de Microsoft Business Framework als Development platform zullen al onze gebruikers altijd de beste functionaliteit beschikbaar hebben in Mamut's productieve business software, niet alleen nu, maar ook in de toekomst. We zien onze commitment met het Microsoft Business Framework als een commitment met onze vele gebruikers, zegt Eilert Hanoa.

Bekijk ook het persbericht van Microsoft op
http://www.microsoft.com/presspass/press/2003/sep03/09-18EuropeISVPR.asp

Over Microsoft Business Framework
Het Microsoft Business Framework is de naam voor het gemeenschappelijke netwerk, tools en services dat ontwikkelaars de mogelijkheid geeft om de volle aandacht te geven aan hun inzet en om sneller oplossingen kunnen bouwen die waarde geven aan hun eindgebruikers. Dit is gedaan in plaats van het her-creëren van het gewone netwerk dat logischerwijs vereist is in alle business applicaties.

Over Mamut
Mamut is een toonaangevende leverancier van ERP, CRM en internet oplossingen voor kleine ondernemingen in Noord Europa. Mamut biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen aan tegen de beste prijs/prestatie. Het bedrijf is talrijke keren onderscheiden voor haar productlijn en meer dan 75.000 gebruikers vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met Mamut. Aanvullende informatie over Mamut en haar producten vindt u op www.mamut.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Eilert Hanoa, CEO, Tel. +47 23 20 35 00/+47 92 83 29 05, e-mail: ehanoa@mamut.com Dave Kroder, Country Representative, Tel. +31 (0)23 568 93 91 e-mail: davek@mamut.nl Mamut Software BV · www.mamut.nl · info@mamut.nl Tel. +31 (0)23 568 9391 · Fax: +31 (0)23 568 9111 · Siriusdreef 17-27, NL-2132 WT Hoofddorp, Nederland

---- --