19/9 Aa & Dommel

Boxtel 19-09-2003 -

DISTRICT AA & DOMMEL

RIJDEN ONDER INVLOED, Vught

Van donderdag op vrijdag is een 51-jarige automobilist uit Vught op het Moleneindplein in zijn woonplaats aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vier uur.

SCHOLIEREN BEKEURD VOOR RIJDEN DOOR ROOD, Boxtel

Vrijdagmorgen heeft de politie bij toezicht op het verkeersgedrag van schoolgaande jeugd op de Molenstraat in Boxtel, drie van hen bekeurd voor het rijden door rood licht.

FIETSTER GEWOND BIJ AANRIJDING, Schijndel

Vrijdagmorgen is een Berlicumse fietster (leeftijd nog niet bekend) op de kruising Structuurweg / Boschweg in Schijndel in aanrijding gekomen met een 28-jarige automobilist uit Sint-Michielsgestel. De vrouw is volgens getuigen vermoedelijk door rood gereden. De automobilist kon niet meer tijdig remmen, waardoor een aanrijding ontstond. De Berlicumse is met verwondingen aan hoofd en enkel per ambulance overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis in s-Hertogenbosch.

FIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING, Boxtel

Vrijdagmiddag is een 74-jarige fietser uit Gemonde op de kruising van de Schijndelsedijk met het Pastoor Besouwplein in Boxtel aangereden door een 53-jarige automobilist uit Liempde. De automobilist verleende het slachtoffer geen voorrang. De fietser is per ambulance met een gebroken heup overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis.