Gemeente Dordrecht


---

PERSONEN VERVOER DRECHTSTEDEN nieuwe aanbieder

Vincent Brinkhof
In het kader van de Europese aanbestedingsprocedure Collectief Vraagafhankelijk Vervoer Drechtsteden voor het regionale vervoer voor gehandicapten en ouderen vanaf 75 jaar, heeft de gemeente Dordrecht gekozen voor PERSONEN VERVOER DRECHTSTEDEN. Dit is een combinatie van vervoerders uit de regio, met ruime ervaring in het werkgebied.

Publiekscampagne
Naast Dordrecht participeren Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam en H-I-Ambacht in het regionale vervoerssysteem. Het gebied waarbinnen mensen kunnen reizen is veel groter: maximaal vijf OV zones vanuit het huisadres. Reizigers worden thuis opgehaald en afgezet voor de deur van het bezoekadres en betalen hiervoor 0,50 euro per zone.

Binnenkort start een publiekscampagne om iedereen te informeren; vanaf
1 november staat een 0900 nummer open voor algemene informatie.

De beoordeling en toetsing van de zeven gegadigden zijn conform de EG-richtlijnen verricht; de procedure is uitgevoerd door de projectgroep CVV Drechtsteden, aangevuld met twee onafhankelijke medebeoordelaars. Bij de uiteindelijke keuze is gelet op de aanbieding met de beste prijs/kwaliteit verhouding volgens de vooraf bepaalde gunningcriteria.