Politie Midden- en West Brabant

Jongen (14) uit Werkendam vermist

joric-groeneveld_1.tif Werkendam, zaterdag 20 september 2003

WERKENDAM Sinds vrijdagmiddag 19 september 2003 wordt de 14-jarige Joric Groeneveld uit Werkendam vermist. Hij is vrijdagmiddag rond 16.00 uur voor het laatst gezien op het schoolplein van de school `t Gilde in Gorinchem. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen. De kans dat hij zichzelf iets aan zou kunnen doen wordt niet uitgesloten.

Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een wit T-shirt met korte mouwen, langs de hals en de mouwen loopt een blauwe bies, blauwe spijkerbroek van het merk "Bram", een donkerblauw fleece vest met op de mouwen net onder de schouder grijze vlakken. Hij droeg zwarte Nike sportschoenen met aan de buitenkant het witte logo van Nike.

Hij had een vaalgroen linnen rugzak bij zich van het merk Eastpack. Vermoedelijk is hij nog in het bezit van zijn grijs/bordeauxrode Giant herenfiets, deze had geen jasbeschermers en geen standaard, ook ontbreekt het laatste stukje van de kettingkast.

Signalement:

- lengte 1.55 meter

- tenger postuur

- kort donkerbruin haar

- donkerbruine ogen

- er ontbreekt een stukje van zijn rechtervoortand, ook steekt deze een stukje naar voren

Joric is een jongen die moeilijk contact maakt, en mensen niet snel aanspreekt. De politie heeft zijn signalement intern verspreid, alle surveillerende agenten kijken naar hem uit. Mocht u hem sinds vrijdagmiddag 16.00 uur hebben gezien, geeft u dit dan door via telefoonnummer 0900-8844.

Bron: Manon Erkens