Heuvelrug 13.45 uur

Utrecht 21-09-2003 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Controle visdocumenten
VEENENDAAL De politie controleerde zaterdagochtend op visdocumenten op vijverpartijen langs de Wageningselaan, Groeneveldselaan, Gelders Benedeneind, Kooiweg en de Industrielaan.

15 Vissers werden gecontroleerd, waarvan er negen geen of niet de benodigde papieren bij zich hadden. Een aantal personen komen hun papieren nog tonen op het politiebureau.

Geluidsoverlast
RHENEN - De politie hield zaterdagavond een 36-jarige man uit Rhenen aan op de Van Bentheimhof.

De politie kreeg een melding binnen van geluidsoverlast. Toen politiemensen ter plaatse kwamen troffen ze een man aan die zich schreeuwend en tierend voor een woning aan de Beintheimhof bevond. De man sloeg bedreigende taal uit, waarna hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Doorrijden na aanrijding
WIJK BIJ DUURSTEDE De politie hield zaterdagmiddag op de kruising Hordenweg Steenstraat een 20-jarige vrouw uit Wijk bij Duurstede aan die ervan wordt verdacht door te zijn gereden na een aanrijding.

De aanrijding vond omstreeks 17.45 uur plaats op de kruising Frankenweg met de Steenstraat. Twee fietsers fietsten over het fietspad van de Hordenweg in de richting van de Frankenweg. Ter hoogte van de kruising met de Steenstraat botste een auto tegen hen aan. De fietsers kwamen hierbij ten val en hun fietsen liepen hierbij schade op. De bestuurder reed echter door en verliet de plaats van het ongeval.

Na onderzoek kon de bestuurder van de auto worden aangehouden in haar woning. Zij verklaarde de aanrijding te hebben veroorzaakt en dat ze bewust het plaats van het ongeval had verlaten, aangezien ze niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. De vrouw werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.