21/9 Cuijk

Cuijk 21-09-2003 -

DISTRICT LAND VAN CUIJK

66-JARIGE VROUW ONDER INVLOED STOPT MET MOEITE, Mill

Van zaterdag op zondag had een 66-jarige automobiliste uit Sint Hubert er kennelijk nogal moeite mee haar voertuig tot stilstand te brengen. Agenten zagen de vrouw in Mill rijden en vermoedden gezien haar rijstijl dat zij alcohol gebruikt had. Zij gaven haar met de verlichte transparant een stopteken, waarop zij niet reageerde. Ook toen de agenten daarbij nog eens de blauwe zwaailichten aanzetten reageerde de vrouw niet. Toen zij op de Julianastraat in Mill moest stoppen om linksaf te slaan, wisten de agenten haar aan te spreken. Zij is aangehouden en op het bureau bleek dat zij ruim tweemaal de alcohollimiet had overschreden. Haar rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BALDADIGHEID IN DISCOTHEEK, Ledeacker

Van zaterdag op zondag is een 21-jarige inwoner uit Sint Anthonis op de Brink in zijn woonplaats aangehouden voor baldadigheid. De man wordt ervan verdacht op de dansvloer van een discotheek aan de Mgr.Bekkersstraat in Ledeacker een kaartje met een aansteker te hebben aangestoken waardoor brand in het pand had kunnen ontstaan. Een portier greep in en zette de man buiten. Er waren op dat moment ca. 500 personen in de discotheek. De politie kon de verdachte later in zijn woonplaats aanhouden. Hij is na verhoor heengezonden.

MAN MISHANDELD, Boxmeer

Van zaterdag op zondag is een 53-jarige inwoner uit Boxmeer op de Steenstraat in zijn woonplaats mishandeld door een groepje personen. De man fietste met zijn vriendin langs een horecagelegenheid toen hij plotseling zonder directe aanleiding werd aangevallen door een groepje mannen. Hij kreeg een flink aantal klappen en schoppen en liep schaafwonden en een paar pijnlijke plekken op. Hij wist zich enigszins te verweren en weg te komen. De politie stelt een onderzoek in.