Politie Noord- en Oost Gelderland

Politieregio Noord- en Oost-Gelderland

Politiedistrict Achterhoek

Nadere informatie:

ACHTERHOEK

Persberichten weekeinde 20 en 21 september 2003

Winterswijk - twee mannen aangehouden na straatdiefstal

De politie heeft zaterdagnacht twee mannen van 20 en 27 jaar aangehouden nadat ze in de omgeving van de Vredenseweg een makelaarsbord en een reclamevlag hadden weggenomen. Het duo werd voor nader onderzoek ingesloten.

Doetinchem - Brand
De politie stelt een onderzoek in naar de brand in een bedrijfspand aan de Voltastraat in Doetinchem. In de zaak is een linnenservicebedrijf gevestigd. De brand die zaterdagnacht rond 00.40 uur werd gemeld, was door de brandweer snel onder controle. Toch is er aanzienlijke schade. De politie denkt aan mogelijke brandstichting. Zij zoekt getuigen die in de omgeving iets bijzonders hebben gezien met hen contact op te nemen 0900-8844.

Doetinchem - laptops weg bij inbraak
Bij een inbraak in een bedrijfspand aan de Havenstraat in Doetinchem zijn zondagnacht een drietal laptops weggenomen. Men kwam binnen dor een raam te forceren. De totale schade is nog niet vastgesteld.

Doetinchem - jongelui vernielen lampen en fietsen
Twee 13 jarige jongens uit Doetinchem werden zaterdagavond door de politie aangehouden nadat zij met stokken enkele lampen bij een bedrijfspand hadden vernield en bij het station een aantal fietsen met de stokken hadden bewerkt. De jongelui zijn na verhoor op vrije voeten gesteld. De politie maakt een proces-verbaal

Doetinchem
13 jarigen aangehouden

038-375 10 50
---- --