21/09 Aa & Dommel

Boxtel 21-09-2003 -

DISTRICT AA & DOMMEL

ILLEGALE ALGERIJN AANGEHOUDEN, Boxtel

Zaterdagavond is een 31-jarige illegale Algerijn aangehouden op de Van Coothstraat in Boxtel. De man maakte aldaar stennis bij een pension, waar hij twee dagen eerder volgens de eigenaar een ruit zou hebben vernield. De man bleek illegaal in Nederland te verblijven en is in Vreemdelingenbewaring gesteld. Verder zal hij worden verhoord over het vernielen van de ruit.

WINKELDIEFJE NAAR BURO HALT, Vught

Zaterdagmiddag is een 15-jarige Vughtse bij een supermarkt aan het Moleneindplein in Vught betrapt op winkeldiefstal. Het meisje nam voor een bedrag van 14,= aan levensmiddelen weg. Zij is aangehouden en wordt voor alternatieve bestraffing doorgestuurd naar Buro Halt.

RIJDEN ONDER INVLOED, Vught/Helvoirt

Van zaterdag op zondag heeft de politie twee automobilisten bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol. Op de N65 in Vught werd op zijn verjaardag een 37-jarige Helmonder bekeurd. Hij kreeg een geldboete van 190,= en een rijverbod van twee uur. Een 33-jarige man uit Biezenmortel liep op de Udenhoutseweg in Helvoirt tegen de lamp. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van drie uur.

CONTROLE VERLICHTING FIETSERS, Sint-Michielsgestel

Van zaterdag op zondag zijn bij een verlichtingscontrole op fietsers aan de Hemelrijkstraat in Sint-Michielsgestel vier fietsers bekeurd voor het rijden zonder licht.