21/9 Maasland

Oss 21-09-2003 -

DISTRICT MAASLAND

BROMFIETSER ERNSTIG GEWOND NA AANRIJDING, Oss

Van zaterdag op zondag is een 21-jarige bromfietser uit Oss op de Nieuwe Brouwerstraat in zijn woonplaats ernstig gewond geraakt bij een aanrijding. De man reed vanuit de richting van de VerlengdeTuinstraat en reed in de richting van de Sint Sebastiaanstraat. Hij kwam door nog onbekende oorzaak ten val. De bromfietser schoof daarbij onder een auto, bestuurd door een 49-jarige plaatsgenoot, die uit tegenovergestelde richting naderde. De bromfietser liep daarbij ernstig hoofdletsel op en is onder politiebegeleiding per ambulance overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. De brandweer heeft het wegdek schoongemaakt.

190,= BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Vinkel

Van zaterdag op zondag is een 36-jarige automobilist uit Den Dungen op de Kaathoven in Vinkel betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een geldboete van 150,= en een rijverbod.

AANGEBAKKEN KIPPENPOTEN ZORGEN VOOR ROOKSCHADE, Herpen

Zaterdagmiddag zijn aangebakken kippenpoten er de oorzaak van geweest dat er grote rookschade ontstond in een stacaravan aan de St. Sebastiaanstraat in Herpen. De bewoner was niet thuis en had het vlees kennelijk vergeten uit te zetten. De brandweer verwijderde de gasflessen en de pan met het aangebakken vlees.

TWEE MANNEN AANGEHOUDEN NA DOORRIJDEN NA AANRIJDING, Oss

De politie Oss heeft zondag twee mannen aangehouden in verband met een doorrijden na aanrijding die vannacht op de Floraliastraat in Oss was gepleegd. Vanmorgen werd een 30-jarige inwoner uit Oss in zijn woning aan het Seringenhof aangehouden voor doorrijden na aanrijding. Hij wordt ervan verdacht vannacht op de Floraliastraat tegen een geparkeerde auto te zijn aangereden waardoor grote schade ontstond. Hij is daarbij weggereden zonder zijn identiteit bekend te maken. Zijn eigen beschadigde auto verborg hij met medeweten van een 31-jarige bekende in diens garage aan de Cannemanstraat in Oss. Deze man is aangehouden voor het verbergen van goederen waarmee een misdrijf is gepleegd. Beide verdachten zijn voor verhoor ingesloten.