Nederlandse Spoorwegen

Stationsconcerten van Ilse DeLange groot succes

Circa tienduizend mensen hebben vandaag de vier gratis concerten van Ilse DeLange bezocht. Het mooie weer en het enthousiasme van het publiek maakten het tot een groot succes. De zangeres gaf concerten op de stationspleinen in Zwolle, Amersfoort, Nijmegen en Hengelo. Het akoestische concert in Nijmegen was het verrassingsconcert. De locatie hiervan was pas zaterdag bekend gemaakt via internet.

Van de concerten en van de repetitie van de band in de trein zijn TV-opnames gemaakt. Deze zijn binnenkort te zien in een van de uitzendingen van 'In het spoor van ...', de serie over het wel en het wee van NS, die wekelijks op zondag door SBS6 wordt uitgezonden.

De herfsttour van Ilse DeLange maakt onderdeel uit van de actie "Treinen door de herfst", waarmee NS het publiek actief informeert over de weersinvloeden op het spoor en de inspanningen van NS om deze zo goed mogelijk te weerstaan. Daarnaast wil NS gedurende de campagne voor de reizigers het reizen per trein extra plezierig maken met evenementen en voordeelacties.
Wekelijks verschijnt in de dagbladen op donderdag het bulletin 'Herfstsporen' waarin NS het publiek informeert over de komende acties en achtergronden verstrekt over de invloed van de herfst op het treinverkeer en wat er door NS aan gedaan wordt.

(er zijn digitale foto's beschikbaar die te gebruiken zijn in uw publicaties)

***

Met vriendelijke groet,

Michel Hueber
Persvoorlichting NS

q/NSW
Corporate Communicatie - Persvoorlichting
HGB IV 1k33
Postbus 2025
3500 HA Utrecht
T 030 - 235 33 68
F 030 - 234 14 16
M m.g.hueber@holding.ns.nl
I www.ns.nl


---