Politie Zeeland

W-6707-2003 INBRAAK

In een bedrijfspand aan de Ritthemsestraat in Ritthem is in de nacht van zaterdag/zondag ingebroken.
Het pand werd doorzocht en er werd een geldbedrag van een paar duizend euro weggenomen. Braakschade is onbekend.

O-6708-2003 MOTORRIJDER UIT DE BOCHT

Een 28-jarige motorrijder uit de gemeente Reimerswaal is zondagmiddag rond 16.45 uur in 's Heer Arendskerke met zijn motor onderuit gegaan.
De man reed over de Nieuwe Rijksweg over de afslag Nieuwe Rijksweg/Noordzakweg toen hij in de bocht de controle over zijn motor verloor en tegen de vangrail botste. De motorrijder sloeg over de vangrail en liep hierbij diverse botbreuken op. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis, zijn motor werd geheel vernield.

W-6709-2003 ZWEMMER OVERLEDEN

Een 63-jarige Duitser is zondagmiddag in Oostkapelle overleden nadat hij onwel was geworden tijdens het zwemmen.
De man was rond 14.45 uur gaan zwemmen en kennelijk onwel geworden waarbij hij nog om hulp had geroepen. Hij werd door omstanders en de strandwacht uit de zee gehaald. Men heeft nog mond op mond beademing toegepast maar de man bleek al te zijn overleden.

Z-6710-2003 HENNEPPLANTEN IN BESLAGGENOMEN

In de tuinen van twee woningen aan de Zandstraat in Hulst zijn zondagmiddag in totaal 52 hennepplanten aangetroffen en in beslaggenomen.
In de tuin van één woning werden 11 planten aangetroffen, in de tweede tuin werden 41 planten aangetroffen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

W-6711-2003 DURE AARDAPPELS

Een 13-jarige jongen uit Vlissingen en een 15-jarige jongen uit Middelburg zijn zondagmiddag op een stuk land aan de Zinderweg te Vlissingen betrapt op diefstal van aardappelen.
Beide jongens hadden zo'n 40 kilo aardappels uit de grond gepeuterd en in een krat en zakken klaargezet om mee te nemen toen ze hierbij werden betrapt door de eigenaar. Beide jongens moeten aan de eigenaar de schade ad. 35 euro vergoeden.