STICHTING PROMOTIE DEN HAAG

Haagse Kermis: volop amusement voor jong en oud

Elk najaar biedt de Haagse Kermis op het Malieveld volop amusement voor jong en oud. Van zaterdag 6 tot en met zondag 21 september kan men het geluk beproeven via diverse behendigheidsspelen, maar ook snelle attracties, traditioneel kermisvertier en speciale kinderactiviteiten zijn onderdeel van deze kermis. Tijdens de Haagse Kermis is er alle gelegenheid om even bij te komen onder het genot van een drankje en/of hapje.

Op de Haagse Kermis staan dit jaar onder meer de 'Crazy Mouse', de 'Superstar', de 'Breakdance' en een familie-achtbaan. Voor de jongere bezoekers is voldoende te doen tijdens de kermis; er staan prachtige kinderzaken en leuke behendigheidsspelen opgesteld. Ook dit jaar is rekening gehouden met eventuele hevige neerslag; voorzieningen, zoals diverse pompen en een alu-loopvloer, houden bij slecht weer het Malieveld goed toegankelijk.

Ontspannen
Tijdens de kermis kun je even gas terugnemen in één van de horecagelegenheden. Er is voldoende aanbod: onder meer een oliebollenstand, een nougatkraam, een poffertjessalon en natuurlijk het Kermiscafé.

Openingstijden

Elke zaterdag, zondag en woensdag:
13.00 uur - 23.00 uur (behalve zaterdag, dan tot 24.00 uur) Overige dagen:
15.00 uur - 23.00 uur (behalve vrijdag, dan tot 24.00 uur) Prinsjesdag (16 september):
11.00 uur - 23.00 uur

Extra activiteiten
Dit jaar worden door de exploitanten van de Haagse Kermis diverse extra activiteiten georganiseerd. In het weekend van 13 en 14 september is op het terrein een groots opgezette Amerikaanse oldtimershow. Op 13 september vindt 's avonds een optreden plaats van René Schuman. Op vrijdagavond 19 september is op het Malieveld om 22.00 uur een fantastische lasershow.

VOOR MEER INFORMATIE: WWW.DENHAAG.COM