013 Tilburg

013 Popcentrum Tilburg
NIEUWS


*NATIONALE METALQUIZ EDITIE 2003

De Lords Of Metal
lordsofmetal.nl(www.lordsofmetal.nl) bestaan alweer vier jaar, en dat is natuurlijk een goede reden voor een feestje. Net zoals bij onze vorige jubilea doen we dit door middel van het organiseren van de NATIONALE METALQUIZâ, een soort Popquiz, maar dan leuker. Na twee edities in onze thuishaven Den Helder (1999 en 2000) hebben we een vaste plek gevonden voor dit feest in Popcentrum 013 Tilburg, waar we ook in 2001 en 2002 te gast waren. Deze twee edities werden gehouden in de kleine, doch oergezellige Batcave, maar die is toch een tikkeltje te klein geworden voor ons verjaardags partijtje, dus staan we dit jaar in de Kleine Zaal met alweer de vijfde editie van dit leukste alternatief voor al die andere Pop quizzen.

Wat moet je je voorstellen bij deze Metal Quiz? Zoals gezegd is het net een soort Popquiz, maar in dit geval zal het helemaal in het teken staan van Metal, in al zijn verschijningsvormen. De deelnemers zullen zich een weg moeten banen door tientallen geluidsfragmenten van de diverse stijlen die deze muzieksoort rijk is, om een kans te maken een plaats in de finale te halen.

In de finale zal er niet alleen gevochten worden om de eer en om de titel Metalkenner van het jaar te verwerven, daarnaast is er voor de winnaar(s) ook nog eens de hoogst originele wisseltroffee te verdienen, plus een niet misselijk prijzenpakket, bestaande uit allerlei leuke hebbedingetjes zoals CDs, posters, stickers en nog veel meer, beschikbaar gesteld door diverse platenmaatschappijen. Bij de vorige edities waren er ruim driehonderd CDs per keer te vergeven, dus het is zeker de moeite waard om mee te doen. Je houdt er in ieder geval een leuke middag aan over. Uiteraard zullen de verliezers er niet bekaaid vanaf komen, ook voor de runners-up valt er genoeg te verdienen.

Meedoen kan in teams (max. 2 personen) of alleen, en je kan je ter plekke in 013 inschrijven voor deelname, maar wellicht is het handiger om je van te voren al op te geven ivm het gelimiteerde aantal deelnemers (vol is vol).

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Horst Vonberg (belegost@multiweb.nl ) of een briefje te sturen naar Lords Of Metal, Postbus 756, 1780 AT Den Helder. Ook voor verdere info kan je op deze adressen terecht.

Alle gegevens nog even op een rijtje :

NATIONALE METALQUIZâ EDITIE 2003

Datum : Zondag 21 september 2003
Locatie : Kleine Zaal 013 Tilburg
Zaal open : 15.00
Aanvang Metal Quiz : 17.00
Adres : Veemarktstraat 44, Tilburg
Organisatie : Lords Of Metal E-Zine / 013 Tilburg