Ingezonden persbericht


Amsterdam, september 2003

Amsterdams vastgoed in de schijnwerpers

Van 21-23 september a.s. vindt het jaarlijkse Europese vastgoedcongres 'CoreNet Global Summit' plaats in Amsterdam. Host van dit evenement is AAA (Amsterdam Airport Area) met als doel het interesseren van internationale vastgoedinvesteerders en gebruikers in de Amsterdamse regio.

Het congres wordt georganiseerd door CoreNet Global, een internationaal netwerk van vastgoedprofessionals. Tijdens de drie dagen worden internationale gebruikers van vastgoed geïnformeerd over de laatste trends in de vastgoedwereld.

AAA en vastgoedadviseur Cushman & Wakefield Healey & Baker zijn betrokken als sponsor. Zij zullen de kantoor- en bedrijfsontwikkelingen in de Amsterdamse regio onder de aandacht brengen.

Voor de deelnemers aan het evenement worden door AAA vier tours in Amsterdam en omgeving georganiseerd waarin de nieuwste vastgoedontwikkelingen worden getoond. Schiphol en het klantenproject Privium, de Amsterdamse Zuidas, het IJ-Oevers project en Haarlemmermeer kunnen bezocht worden. AAA organiseert tevens een rondvaart door de Amsterdamse grachten en een galadiner.

AAA en Cushman & Wakefield Healey & Baker gaan ervan uit dat de keuze van Amsterdam als locatie voor de 'CoreNet Global Summit' een positieve invloed heeft op de promotie van de regio Amsterdam als vestigingslocatie voor bedrijven.

EINDE BERICHT

Voor meer informatie over de 'CoreNet Global Summit' kunt u kijken op http://www.corenetglobal.org/ of contact opnemen met:

Cushman & Wakefield Healey & Baker: Thijs Evers tevens bestuurslid van het zogenaamde 'Benelux Chapter' van CoreNet Global tel 020 ­301 42 42 of via thijs.evers@eur.cushwake.com

AAA: Leonie Kuijer-Campfens, tel. 020-4054777 of via lc@aaarea.nl

Amsterdam Airport Area (AAA) is een uniek samenwerkingsverband van 8 partners en één associate member met als doel door middel van gezamenlijke promotie en beperkte acquisitie activiteiten de Amsterdam Airport Area zodanig in de markt te zetten, dat de markt AAA erkent als één van de topregio´s in Europa voor internationale vestigingen.

Meer informatie: http://www.aaarea.nl

CoreNet Global is een internationaal netwerk van vastgoedprofessionals met als doel het uitwisselen van kennis over corporate real estate management en het creëren van een netwerk van corporate real estate gebruikers. CoreNet Global heeft wereldwijd ca 7.000 leden, waarvan 3.000 eindgebruiker zijn, en is 's werelds grootste groep van corporate real estate functonarissen van organisaties die zich niet primair met vastgoed bezighouden.

Meer informatie: http://www.corenetglobal.org/

Cushman & Wakefield Healey & Baker vertegenwoordigt de vooraanstaande wereldwijde onroerend goed adviseur Cushman & Wakefield in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De organisatie is opgericht in 1917 en heeft wereldwijd 163 vestigingen in 49 landen met meer dan 11.000 medewerkers. Cushman & Wakefield Healey & Baker biedt totaaloplossingen inzake alle aspecten van vastgoed. Het gaat hierbij zowel om strategisch advies als om de uitvoering en beheersing hiervan. We bedienen eigenaars, huurders en beleggers in elke fase van het vastgoedproces. We staan cliënten bij in het aan- en verkooptraject, de financiering, de aan- en verhuur en het beheer van vastgoed. Ook verzorgen we taxaties, strategische planning, research, portfolio-analyse, locatieadvies en talrijke andere services.

Meer informatie kijk op: http://www.cushmanwakefield.com/