Ingezonden persbericht


Extra capaciteit ingekocht voor klantenevenement op 21 september

RUIM 700 KAARTEN VERKOCHT VOOR BEX FESTIVAL

Bex Reizen organiseert - in samenwerking met de organisatie van het 50+ Beurs & Festival - op 21 september voor het eerst het Bex Festival. Doel van dit evenement, waarbij diverse populaire artiesten uit Duitsland en Oostenrijk optreden, is een feestelijke bijeenkomst voor Bex-klanten. Binnen drie weken waren de eerste 500 kaarten reeds uitverkocht, daarom heeft Bex gezorgd voor extra accommodatie. Inmiddels zijn er ruim 700 aanmeldingen binnen.

'Und jetzt geht's loss!'
Het Bex-festival gaat op 21 september om 16.00 uur van start met een 3-gangen diner in het Mercure Hotel in Utrecht. Hierna begint om 18.30 uur het door het 50+ Beurs & Festival georganiseerde muzikale spektakel in de Utrechtse Jaarbeurs. Bex-klanten hebben een streepje voor: er zijn voor hen speciale plaatsen gereserveerd op de VIP-tribune en zij maken kans op een ontmoeting achter de schermen met hun favoriete artiest! Er treden verschillende schlager-toppers op, zoals Monika Martin, Kathrin & Peter, Zillertaler Musikanten én Hansi Hinterseer. Deze laatste neemt een dag voor aanvang van het festival zelfs nog een televisieprijs in ontvangst in Oostenrijk!

Volledig verzorgde vakanties
Bex Reizen is de eerste direct-seller van Nederland en gespecialiseerd in all-in vakanties voor groepen. Vrijwel alle excursies, maaltijden en entreegelden onderweg zijn bij de prijs inbegrepen. Bex berekent geen extra toeslagen en boekings- of reserveringskosten. Zodoende komen Bex-reizigers achteraf nooit voor financiële verrassingen te staan.

Kaarten voor het Bex-festival zijn verkrijgbaar voor 49,- euro per persoon. Geïnteresseerden kunnen reserveren of meer informatie aanvragen via www.bex.nl of telefonisch via 026 - 356 66 66.

Bex Reizen is ook aanwezig op het 50+ Beurs & Festival 2003 dat woensdag 24 t/m zondag 28 september plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang: 12,50 euro. Bex Reizen is te vinden in Hal 3, stand D110.


---



Ingezonden persbericht